HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήριες δηλώσεις στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Συγχαρητήριες δηλώσεις στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Συγχαρητήρια δήλωση του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες του νομού Λευκάδας για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας και να τους ευχηθώ από καρδιάς να πετύχουν όλους τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς, που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να δικαιώνονται, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Για όσους εφέτος δεν πέτυχαν το στόχο τους θα ήθελα να επισημάνω ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Σε κάθε περίπτωση τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν κερδίζονται και δεν χάνονται σε μια εξεταστική διαδικασία. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η όρεξη, το πείσμα, η προσπάθεια και η εργατικότητα.

Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και καλή προκοπή».

——————————————————

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λευκάδας

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Λευκάδας που είδαν τους κόπους ετών σήμερα να ανταμείβονται. Εύχομαι ολόψυχα η ακαδημαϊκή τους πορεία να αποτελέσει την αρχή για μια περίοδο δημιουργική που θα φέρει τα παιδιά μας πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων τους.
Συγχαρητήρια, επίσης, στις οικογένειες των επιτυχόντων για την διαρκή στήριξη καθώς και στους συναδέλφους μου εκπαιδευτικούς η βοήθεια των οποίων υπήρξε καθοριστική.
Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν, για την προσπάθειά τους και τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν. Με ψυχραιμία μπορούν να θέσουν καινούριους στόχους καθώς η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

————————————————————-

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι κόποι, η μεθοδικότητα, η συνεχής και επίπονη προσπάθεια που καταβάλατε όλα αυτά τα χρόνια απέδωσαν καρπούς.

Στους μαθητές που, για διάφορους λόγους, δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθεια με προσήλωση και υπομονή και θέλω να τους επισημάνω ότι στη ζωή υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές.

Συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών.
Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους!
——————————————-

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με αφορμή των ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές του νησιού μας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά & Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας!
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε γονείς και καθηγητές οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών και συνετέλεσαν στην επιτυχία τους!

Καλή σταδιοδρομία & Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου
Παύλος Δάγλας

————————————

Ο Ξενοφών Βεργίνης για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Εκφράζω ολόψυχα τα συγχαρητήριά μου σε όλους εσάς , στις νέες και στους νέους του Νομού Λευκάδας, για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Οι σπουδές σας ας αποτελέσουν αφετηρία όχι μόνο μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και κοινωνικής καταξίωσης σας.

Παράλληλα, για όσους δεν εισάγονται, τους εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε νέες προσπάθειες. Ας γνωρίζουν δε ότι πίσω από κάθε ατυχία υπάρχει πάντα μια νέα ευκαιρία.

Με πολλή αγάπη
Ξενοφών Βεργίνης

Προηγουμενο αρθρο
Οικία Σικελιανού: υπόδειγμα μουσείου μονογραφίας στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Βάσεις 2018: Μπήκαν με 3 σε ΤΕΙ, που μπορεί να αναβαθμιστεί και σε ΑΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.