HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα, στα Ιόνια Νησιά, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν στα Ιόνια Νησιά τα τελευταία 24ωρα, από τις υπηρεσίες των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, εννέα (9) ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 49 ετών και τρείς (3) αλλοδαποί ηλικίας 24, 22 και 30 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Λευκάδα συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα:

την Κυριακή (06-08-2017), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας, διαδοχικά δύο ημεδαποί 20 και 21 ετών.
Ειδικότερα, κατά διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε στην Πρέβεζα, αρχικά ο 21χρονος τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα, που περιείχε ναρκωτική ουσία MDMA , βάρους (3) γραμμαρίων περίπου.

Ενώ, από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι αποστολέας ήταν ένας 20χρονος ημεδαπός, όπου εντοπίστηκε στην Λευκάδα και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν κάνναβη βάρους (10,3) γραμμαρίων και συσκευασίες με ναρκωτική ουσία MDMA βάρους (7,2) γραμμαρίων,

την Παρασκευή (04-08-2017), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας, 24χρονος ημεδαπός για κατοχή κάνναβης βάρους (7,2) γραμμαρίων.

Προηγουμενο αρθρο
Σχετικά με τη βλάβη αεροπλάνου (charter) στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς
Επομενο αρθρο
Στο «φούρνο» η χώρα έως το Σάββατο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.