HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Λευκάδα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Λευκάδα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Λευκάδα, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της παράνομης οπλοκατοχής

Συνελήφθησαν το Σάββατο (13.09.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, δύο ημεδαποί 47 και 48 ετών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για τα – κατά περίπτωση αδικήματα – της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της παράνομης οπλοκατοχής.

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε τον εντοπισμό από τους αστυνομικούς ενός 47χρονου, ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ η δεύτερη τον εντοπισμό ενός ακόμη 48χρονου, ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2 μέτρων και δύο σπαθιά.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Η Equal Society ενημερώνει για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 15/09 έως 22/09/2014
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας για το Νοσοκομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.