HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυλλήψεις για ναρκωτικά και στην Λευκάδα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και στην Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Λευκάδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (23.05.2017) κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, στην Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Λευκάδα, ένας 34χρονος αλλοδαπός και τρεις ημεδαποί, από τους οποίους δύο 26χρονοι και ένας 24χρονος, για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), στην Ζάκυνθο να έχει στην κατοχή του συσκευασία με κάνναβη βάρους (7,7) γραμμαρίων.

Επίσης σε μια ακόμη περίπτωση, στην Κεφαλονιά , αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), συνέλαβαν έναν 26χρονο ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην Λευκάδα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 24 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης καθώς και δύο δενδρύλλια.

Οι τέσσερεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντίστοιχη Εισαγγελική Αρχή.

Προηγουμενο αρθρο
Τοποθετήθηκαν τρεις γιατροί στο Νοσοκομείο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Λευκάδας στα «ΜΕΝΕΛΑΪΔΙΑ 2017» στην Καρδίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.