HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυλλήψεις σε Λευκάδα και Κεφαλονιά

Συλλήψεις σε Λευκάδα και Κεφαλονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε Λευκάδα και Κεφαλονιά, δύο ημεδαποί, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παράνομης οπλοκατοχής και για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 58 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.

Στην πρώτη περίπτωση, στη Λευκάδα χθες (07.11.2014) το πρωί, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οικία του 46χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε ένα πιστόλι κρότου λάμψης με γεμιστήρα και πέντε αβολίδοτα φυσίγγια.

Ενώ, στη δεύτερη περίπτωση, στην Κεφαλονιά σήμερα (08.11.2014) πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, εντοπίστηκε ο 58χρονος και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κεφαλληνίας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Προηγουμενο αρθρο
Νέα Δημοκρατία - ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας - Συνέντευξη Τύπου
Επομενο αρθρο
Αρχαιρεσίες για εκλογή Δ.Σ στο σύλλογο ««Φίλοι Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.