HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυλλυπητήρια του κυνηγετικού Συλλόγου Λευκάδας για το θάνατο του Νίκου Παπαδόδημα

Συλλυπητήρια του κυνηγετικού Συλλόγου Λευκάδας για το θάνατο του Νίκου Παπαδόδημα

Με βαθιά θλίψη και οδύνη ενημερωθήκαμε για την απώλεια του Νίκου Παπαδόδημα του προέδρου όλων των Ελλήνων κυνηγών και Αντιπροέδρου της Πανευρωπαικής Συνομοσπονδίας κυνηγών, ο οποίος έχασε την μάχη για τη ζωή μετά από πολύμηνο αγώνα με την επάρατη νόσο.

Χαρισματικός ηγέτης και άνθρωπος μαχητής μέχρι τέλους, ακάματος μεθοδικός με απαράμιλλο ήθος , ανιδιοτέλεια και ευσυνειδησία, ευεργέτησε την κυνηγετική οικογένεια προσφέροντας απλόχερα τις πολύπλευρες γνώσεις του, την τεράστια εμπειρία του, το προσωπικό του χρόνο τη ζωή του όλη.

Οι αξίες και τα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε θα μας συνοδεύουν πάντα αποτελώντας την παρακαταθήκη και το ορόσημο για να συνεχίσουμε αυτά που μας δίδαξε συλλογικά και αφοσιωμένα για την προάσπιση του κυνηγιού.

Το Διοικητικό συμβούλιο και η Γραμματέας του συλλόγου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Για το Δ.Σ του Κυνηγετικού συλλόγου Λευκάδας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΟΓΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018
Επομενο αρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα για αυτή την εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.