HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυμβαίνουν στο Μεγανήσι…

Συμβαίνουν στο Μεγανήσι…

Πληθαίνουν τα κρούσματα ολονύχτιων καταδρομικών σε κοτέτσια του νησιού

21
Ο δράστης ή οι δράστες χτυπούν κυρίως μεταμεσονύχτιες ώρες και επιλέγουν τόσο αρσενικά όσο και θηλυκές αλανιάρες κότες. Το γεγονός έχει θορυβήσει τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ετοιμάζουν ομάδες περιφρούρησης εξοπλισμένες με συναγερμούς ανίχνευσης κίνησης και κυνηγετικά οπλισμένα με φυσίγγια χοντρού αλατιού για τα οπίσθια των επίδοξων κλεφτοκοτάδων.

Οι δράστες είναι δύσκολο να εντοπιστούν κι εικάζεται ότι τα μαγειρεύουν αυγολέμονο αφού παράλληλα με τα κοτόπουλα κλέβουν αυγά και λεμόνια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε επίσημα και στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο από την αντιπολίτευση, ζητώντας αστυνομική κάλυψη εικοσιτετραώρου από την Ελληνική Αστυνομία.

Δολιοφθορές σε ελαστικά τροχοφόρων οχημάτων στο Μεγανήσι

22

Ζημιές σε 18 οχήματα μόνο χθές

Πληθαίνουν τα περιστατικά δολιοφθορών σε ελαστικά οχημάτων στο Μεγανήσι, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στο Κατωμέρι. Ο Μανιακός ή οι μανιακοί δρουν μεταμεσονύχτιες ώρες και χτυπούν αδιακρίτως σε αυτοκίνητα , δίκυκλα, ακόμα και σε ρυμούλκες. Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι, πολλοί από τους οποίους έχουν πέσει θύματα των δολιοφθορών περισσότερες από μία φορές.

Ο δράστης ή οι δράστες δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις ή άλλα κίνητρα που να δικαιολογούν την κατηγοροποίηση των επιθέσεων με πιο πιθανό το ενδεχόμενο να χρίζει (ουν) ιατρικής βοήθειας όποτε κι εάν συλληφθούν. Πράγμα εύκολα πραγματοποιήσιμο με μια απλή κάμερα επίβλεψης χώρου.

Πάντως καλό είναι όποιος αντιληφθεί τον δράστη ή τους δράστες να μην έρθει σε ολονύκτια αντιπαράθεση αλλά να ενημερώσει την επόμενη μέρα τις Αστυνομικές Αρχές. Κι αυτό γιατί μπορεί να βάλει σε σοβαρό κίνδυνο την ζωή του.

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Για να γίνει γνωστό και στην Ελλάδα το έργο του Λευκάδιου Χερν
Επομενο αρθρο
Διαταγή για τη διενέργεια αυτοψίας στο νερό που φτάνει με το υδραγωγείο στην Αγία Μαύρα (1564)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.