HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυμμετοχή της «Νέας Χορωδίας» στην 13η Χορωδιακή Συνάντηση στο Αγρίνιο

Συμμετοχή της «Νέας Χορωδίας» στην 13η Χορωδιακή Συνάντηση στο Αγρίνιο

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1964
Λευκάδα 15-04-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το χορωδιακό τμήμα του Ομίλου της «Νέας Χορωδίας Λευκάδας» συμμετείχε στην 13η Χορωδιακή Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο «Μουσικός Σύλλογος Ορφέας Αγρινίου», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, με την συμμετοχή της «Νέας Χορωδίας Λευκάδας», του γυναικείου φωνητικού συνόλου «Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών», της χορωδίας του «Μ.Σ. Ορφέας Αγρινίου» και του πιανίστα Ηλία Φουλίδη με τους μαθητές του.

Η χορωδία μας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας-Κυριακής Αραβανή και με συνοδεία του κ. Διονύση Σκλαβενίτη στο πιάνο, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, αποσπώντας άριστες κριτικές και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του «Μ.Σ. Ορφέας Αγρινίου» για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία που μας προσφέρθηκε.

Η επόμενη εμφάνιση της χορωδίας μας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2016, στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, στην εκδήλωση «29η Συνάντηση Χορωδιών» που διοργανώνει ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας «Ορφεύς 1937», στο πλαίσιο του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Κλείνουν τα μαγαζιά;
Επομενο αρθρο
Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.