HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυμμετοχή του Ορφέα Λευκάδας στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κινηματογραφικών Λεσχών

Συμμετοχή του Ορφέα Λευκάδας στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κινηματογραφικών Λεσχών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας Ορφεύς – τμήμα Κινηματογραφικής Λέσχης, εκπροσωπούμενος από το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνη του τμήματος, κ. Τούλα Σκληρού, συμμετείχε στο 27ο Πανελλήνιο
Συνέδριο Κινηματογραφικών Λεσχών που θα πραγματοποιήθηκε: 12 – 14 Σεπτεμβρίου 2014 στην Καβάλα.

Το θέμα του συνεδρίου ήταν: «Ο ιστορικός, θεωρητικός και κριτικός λόγος στον Κινηματογράφου»

Εκατό περίπου σύνεδροι, αντιπρόσωποι 50 Λεσχών, ομιλητές, σκηνοθέτες και κριτικοί κατέκλισαν το αμφιθέατρο της ΠΕ Καβάλας.

Έγιναν αφιερώματα μνήμης στους: Μπ. Ακτσόγλου, Ν. Κολοβό και Χ. Βακαλόπουλο. Τιμητική πλακέτα αποδόθηκε, για το σύνολο του έργου του στον σκηνοθέτη: Νίκο Παναγιωτόπουλο.Έγινε προβολή ταινιών και το συγκρότημα του Αργύρη Μπακιρτζή διασκέδασε τους σύνεδρους με το πρόγραμμα του.

Φυσικά , και δημιουργήθηκε μία κινηματογραφική ατμόσφαιρα στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις των «συνωμοτών» γύρω από θέματα καλλιτεχνικά των προβολών και επιβίωσης των λεσχών.

Η άψογη φιλοξενία των οργανωτών κατέληξε σε μία αξιόλογη ξενάγηση στην όμορφη και ιστορική Καβάλα.

ΚΙΝ. ΛΕΣΧΗ 2

ΚΙΝ. ΛΕΣΧΗ 1

Προηγουμενο αρθρο
Εργατικό κέντρο Λευκάδας: Η νέα δημοτική αρχή μπήκε… με το δεξί
Επομενο αρθρο
Επιδρομή κουνουπιών στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.