HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνάντηση εκπροσώπων όμορων προορισμών αεροδρομίου Ακτίου με στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Easyjet

Συνάντηση εκπροσώπων όμορων προορισμών αεροδρομίου Ακτίου με στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Easyjet

Επιμελητήριο Λευκάδας
Συνάντηση εκπροσώπων όμορων προορισμών αεροδρομίου Ακτίου με στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Easyjet

To Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του ότι τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, παραβρέθηκε σε συνάντηση με στελέχη της Easy Jet, που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα και είχε θέμα το ενδεχόμενο της έναρξης τακτικών αεροπορικών πτήσεων το 2015 που θα συνδέουν το Λονδίνο με το Άκτιο.

Στη συνάντηση εκτός από τον κ. Σκιαδαρέση συμμετείχαν: ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, Γιώργος Αποστολάκης, καθώς και οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Πάργας και Πρέβεζας. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Γιαμάς και πολλοί εκπρόσωποι τουριστικών φορέων των όμορων του αεροδρομίου του Ακτίου περιοχών μεταξύ των οποίων ο κ. Νίκος Γράψας από την Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας και οι κύριοι Παναγιώτης Βουκελάτος και Διονύσης Γαζής από την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας.

Σε μια άκρως ενημερωτική και εποικοδομητική συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας ενημέρωσε τα στελέχη της Easy Jet για τα πλεονεκτήματα μιας ενδεχόμενης αεροπορικής σύνδεσης παρουσιάζοντας πλήρη στοιχεία τόσο για τη Λευκάδα όσο και για το αεροδρόμιο Ακτίου (με τα νέα αναθεωρημένα στατιστικά στοιχεία κίνησης του 2014, τις χώρες προέλευσης κτλ) αλλά και συνολικά για τα πλεονεκτήματα των περιοχών που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο του Ακτίου (Λευκάδα, Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία και Θεσπρωτία).
Στη συνάντηση συζητήθηκε η πρόταση των στελεχών της αεροπορικής εταιρείας Easyjet και συμφωνήθηκε η συνέχιση των διαπραγματεύσεων με απώτερο κοινό στόχο όλων την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Ο Πανλευκάδιος καλωσορίζει τους αθλητές
Επομενο αρθρο
Η Νικιάνα Λευκάδας στους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς για το 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.