HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνάντηση Θανάση Καββαδά με την νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας

Συνάντηση Θανάση Καββαδά με την νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά με την νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λευκάδας

Με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Λευκάδας συναντήθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση του Νησιού.
Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν ήταν η ενίσχυση του προσωπικού ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, η παραμονή της υπάρχουσας δύναμης στη Λευκάδα καθώς και το ζήτημα της ακαταλληλότητας των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης.

Ειδικά για το θέμα της ανάγκης μετεγκατάστασης των υπηρεσιών, ο κ. Καββαδάς, σημείωσε ότι γνωρίζει καλά το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του παρόντος κτιρίου, το οποίο δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας δημόσιας υπηρεσίας που εξυπηρετεί καθημερινά πολίτες. Υπενθύμισε ότι στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει ήδη καταθέσει ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, ενώ έχει απευθυνθεί αρμοδίως τόσο προς τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και προς την Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, επισημαίνοντας την ανάγκη μεταφοράς των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας σε κτήριο που να πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Μάλιστα, ο βουλευτής ανέφερε ότι στο πλαίσιο μόνιμης λύσης για τη στέγαση της Διεύθυνσης, έχει επισημάνει, μεταξύ άλλων και στον αρμόδιο υπουργό, τη δυνατότητα παραχώρησης οικοπέδου εντός του δημοσίου ακινήτου με Αριθμό Βιβλίου Καταχώρησης (ΑΒΚ) 75 – Παλιές Αλυκές.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, ο κ. Καββαδάς άκουσε με ενδιαφέρον όλους τους προβληματισμούς των αστυνομικών, τονίζοντας τους ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα συμβάλει στην αναζήτηση λύσεων.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση «Κινήματος Αλλαγής» για το ΤΕΙ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Με αναφορά στη Λευκάδα το μήνυμα Βαρθολομαίου για το περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.