HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνάντηση Θανάση Καββαδά με τον Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης και τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης

Συνάντηση Θανάση Καββαδά με τον Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης και τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ
Λευκάδα 14 Ιουλίου 2019

Συνάντηση Θανάση Καββαδά με τον Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις επί επίκαιρων θεμάτων ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο πόσο σημαντικό για τον δοκιμαζόμενους πολίτες είναι η συνύπαρξη και συμπόρευση της τοπικής εκκλησίας με την αυτοδιοίκηση και τον τοπικό βουλευτή έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται και να δίνονται λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην ανάγκη για ενίσχυση και στήριξη του κοινωνικού έργου της εκκλησίας, καθώς και στην ανάγκη αποκατάστασης εκκλησιαστικών μνημείων του νησιού, που θα ενισχύσουν το θρησκευτικό στοιχείο και θα τονώσουν τη θρησκευτική πίστη. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Θεόφιλος ευχήθηκε στον κ. Καββαδά καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.

Ο κ. Καββαδάς είχε συνάντηση και με τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης πατέρα Νικηφόρο Ασπρογέρακα, ο οποίος επίσης του ευχήθηκε καλή δύναμη ενόψει των εθνικών εκλογών.

Επισυνάπτεται οπτικό υλικό

Προηγουμενο αρθρο
Δήλωση υποψηφιότητας βουλευτή, Σεβαστής Κωνσταντινίδη - Ρεκατσίνα
Επομενο αρθρο
Ο Δίας και οι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.