HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣυνάντηση παλιών συμμαθητριών 37 χρόνια μετά

Συνάντηση παλιών συμμαθητριών 37 χρόνια μετά

39

Τριάντα εφτά (37) χρόνια μετά, σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη συγκίνηση, χαρά, συζητήσεις, πειράγματα, αναμνήσεις και νοσταλγία, οι συμμαθήτριες που αποφοίτησαν το 1977 από το Γυμνάσιο Θηλέων Λευκάδας είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν χτες το βράδυ σε εστιατόριο της πόλης μας.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Συγκεντρώθηκαν 50 γυναίκες, ουσιαστικά για πρώτη φορά, -μετά από μια όχι και τόσο επιτυχημένη προσπάθεια που έγινε πριν από 20 χρόνια- που κατά ευτυχή συγκυρία βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Λευκάδα.

Μια συνάντηση μετά από 37 ολόκληρα χρόνια, που άφησαν τα σημάδια τους μόνο στην όψη, καθώς οι αναμνήσεις της νιότης, της ανεμελιάς, της αθωότητας και της κοινής Γυμνασιακής πορείας ξαναζωντάνεψαν.

Τα αισθήματα όλων ανάμεικτα και οι αναμνήσεις μόνο από τα ευχάριστα γεγονότα, καθώς η θύμησή μας με το χρόνο αποβάλει τις άσχημες εικόνες. Τα κορίτσια του 1977 μανούλες και γιαγιάδες σήμερα, πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά. Συγκινήθηκαν, γέλασαν, διασκέδασαν, μα πάνω από όλα θυμήθηκαν… Ανάμεσα τους και η καθηγήτρια πολλών τάξεων κ. Καλέζου.

Προηγουμενο αρθρο
Καλοκαίρι στη Λευκάδα (βίντεο)
Επομενο αρθρο
Συναυλία Φιλαρμονικής στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας μετά 20 χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.