HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνάντηση προέδρου του Τηλυκράτη με τον υφυπουργό Αθλητισμού

Συνάντηση προέδρου του Τηλυκράτη με τον υφυπουργό Αθλητισμού

Συνάντηση είχε χθες 16-02-2018 ο πρόεδρος του Α.Ο. Τηλυκρατη Λευκάδας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Γ. Βασιλειάδη στην Γ.Γ.Αθλητισμου όπου του επέδωσε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δ.Σ. του σωματείου για την συνεισφορά του στην αναβάθμιση του αθλητισμού της Λευκάδας και τις μέχρι τώρα χρηματοδοτήσεις αθλητικών έργων καθώς επίσης και των έργων που έχει εξαγγείλει για το άμεσο μέλλον.

Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο για τα αθλητικά δρώμενα της Λευκάδας και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από όλα τα αθλητικά σωματεία του Νομού παρά τις πενιχρές και σε ορισμένες περιπτώσεις ακατάλληλες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης ενημερώθηκε για την πορεία του Α.Ο.Τηλυκρατη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β’ Εθνική παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν. Ο κος Βασιλειάδης ευχήθηκε να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ανόδου του Τηλυκρατη στην Β’ Εθνικη για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου.

Προηγουμενο αρθρο
Το Καρναβάλι της Βασιλικής
Επομενο αρθρο
Δυο συλλήψεις στη Λευκάδα τα τελευταία 24ωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.