HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνέδριο Οικονομικού Επιμελητηρίου με θέμα: «Οικονομική Ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων»

Συνέδριο Οικονομικού Επιμελητηρίου με θέμα: «Οικονομική Ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Π.Τ. Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας διοργανώνει Συνέδριο, στις 15 και 16 Απριλίου 2016, με θέμα την «Οικονομική Ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων». To Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν, συνοπτικά, οι προτάσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την οικονομική ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων, οι οποίες θα αποτελέσουν και τη βάση των θεματικών συζητήσεων που θα διεξαχθούν τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, τις πρωινές ώρες.

Οι θεματικές συζητήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής: 1η Υποδομές – Ανάπλαση Μνημείων – Οικιστική Δραστηριότητα – Προστασία Ανθρωπογενούς Περιβάλλοντος, 2η Πρωτογενής Τομέας – Μονάδες Τυποποίησης Συσκευασίας Γεωργικών Κτηνοτροφικών Προϊόντων – Λοιπές Βιοτεχνικές και Βιομηχανικές Μονάδες, Λιανικό – Χονδρικό Εμπόριο, 3η Τουρισμός – Εστίαση – Αναψυχή.

Το απόγευμα της δεύτερης ημέρας διεξαγωγής του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα των θεματικών συζητήσεων που θα έχουν πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ

ΟΕΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

file-page1

file-page2

Document-page-001

Προηγουμενο αρθρο
Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής από τον Ορφέα
Επομενο αρθρο
Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.