HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνέλαβαν στα σύνορα βιαστή ανηλίκων – η δράση του εντοπίζεται και στη Λευκάδα

Συνέλαβαν στα σύνορα βιαστή ανηλίκων – η δράση του εντοπίζεται και στη Λευκάδα

Κυριολεκτικά στο παρά πέντε, προτού διαφύγει στην πατρίδα του, συνέλαβαν οι συνοροφύλακες στην Κακαβιά Ιωαννίνων έναν Αλβανό βιαστή ανηλίκων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης!

Ο 36χρονος αλλοδαπός είχε καταφέρει να διαφύγει όταν οι αστυνομικοί στην Πελοπόννησο και τη Λευκάδα είχαν ξεσκεπάσει την ανατριχιαστική δράση του, την οποία είχε αναπτύξει μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Ετσι, κατάφερνε να παρασύρει ανήλικα αγόρια και κορίτσια, σε βάρος των οποίων ασελγούσε στη συνέχεια. Μάλιστα, από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. αποδείχθηκε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις είχε προβεί ακόμα και σε βιασμούς ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας από 14 ως και 16 ετών.

Παρά τις εντατικές έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί σε πόλεις της Πελοποννήσου, αλλά και στη Λευκάδα, όπου εντοπίζεται η δράση του Αλβανού παιδεραστή, δεν είχε σταθεί δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, εκτός από το ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λευκάδας, να εκδοθεί σε βάρος του και διάταξη αναζήτησης του προέδρου Εφετών Πατρών.

Το περασμένο Σάββατο, οι αστυνομικοί στην Κακαβιά Ιωαννίνων έκαναν έλεγχο στον 36χρονο, ο οποίος θα περνούσε στη χώρα του. Οταν οι συνοροφύλακες πληκτρολόγησαν τα στοιχεία του, η οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή έβγαλε την κόκκινη ένδειξη «καταζητείται». Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και διαπίστωσαν πως σε βάρος του εκκρεμούσαν τα δύο διωκτικά έγγραφα για τα αδικήματα της ασέλγειας και του βιασμού ανηλίκων. Ο 36χρονος Αλβανός κρατήθηκε αρχικά στο Τμήμα Μεταγωγών στα Ιωάννινα και αφού ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες για τη σύλληψή του, διατάχθηκε η μεταγωγή του στην Πάτρα προκειμένου να προσαχθεί στον εισαγγελέα και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

ΠΗΓΗ: www.madata.gr

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση εκδήλωσης: «Λευκάδα, η πόλη του ποδήλατου»
Επομενο αρθρο
Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στην Έυγηρο και τα Σύβοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.