HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνέλευση κατοίκων Περιγιαλίου

Συνέλευση κατοίκων Περιγιαλίου

Την Κυριακή 27 Oκτωβρίου 2019 στο Περιγιάλι πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετά από πολλά χρόνια συνάντηση-συνέλευση των κατοίκων με το νέο συμβούλιο της τοπικής κοινότητας.

Οι συγχωριανοί μας,ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον που επιδείξαμε να προβάλλουμε στη νέα Δημοτικά αρχή και στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας,τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας, τις άμεσες ενέργειες που καταθέσαμε προς τον Δήμο Λευκάδας καθώς και τα προτεινόμενα έργα ανάπτυξης με σειρά προτεραιότητας, εκτέλεσης και κατασκευής.

Μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε μπορέσαμε να ακούσουμε και να καταγράψουμε όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, υποσχόμενοι με τη σειρά μας πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Σημαντικά θέματα σχολιάστηκαν όπως η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και η συντήρηση των δρόμων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση ωστόσο στο θέμα της κατασκευής πεζοδρομίου κατά μήκους του οικισμού καθώς και στο θέμα του κτήματος ( πηγής) Πασά- έλλειψη ενδιαφέροντος αξιοποίησης για πάρα πολλά χρόνια.
Ευχόμαστε καλή συνεργασία και υγεία σε όλους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΩΝ
ΟΛΓΑ ΘΕΙΑΚΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
Ένας τουριστικός χάρτης της Λευκάδας, άλλης εποχής
Επομενο αρθρο
Συλλυπητήρια Πανλευκάδιου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.