HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνέλευση κατοίκων στα Πλατύστομα

Συνέλευση κατοίκων στα Πλατύστομα

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Λιτροβιό στα Πλατύστομα πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετά από πολλά χρόνια συνάντηση-συνέλευση των κατοίκων με το νέο συμβούλιο της τοπικής κοινότητας σε μία «οικογενειακή ατμόσφαιρα » όπως σχολίασε η Ειρήνη Βονιτσάνου πρόεδρος του συλλόγου Πλατυστόμων.

Οι συγχωριανοί μας, ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον που επιδείξαμε να προβάλλουμε στην νέα Δημοτικά αρχή τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας, τις άμεσες ενέργειες που καταθέσαμε προς τον Δήμο Λευκάδας – προτεινόμενα έργα ανάπτυξης με σειρά προτεραιότητας, εκτέλεσης και κατασκευής και μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε καταγράψαμε όλες τις ανησυχίες τους, υποσχόμενοι πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Ο σεβασμός, η καλή γειτνίαση, η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, η συντήρηση των δρόμων αλλά και το μεγάλο πρόβλημα γενικότερα της ευρύτερης περιοχής με τα ανεπιτήρητα βοοειδή μονοπώλησαν την συζήτηση μας.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχό μας κ. Ιωάννη Λιβιτσάνο για την άμεση ανταπόκριση στο να μας χορηγηθούν και στη συνέχεια να τοποθετηθούν 5 τσιμεντένια βαρέλια σε κομμένο δρόμο στη θέση μακρύ χωράφι στα Πλατύστομα από τον εθελοντή μας Νικόλαο Θειακό και τον Ιωάννη Βονιτσάνο μέλος του τοπικού συμβουλίου πριν τον επερχόμενο χειμώνα.

Ευχόμαστε καλή συνεργασία και υγεία σε όλους.

Προηγουμενο αρθρο
Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου: κάλεσμα στο συλλαλητήριο στις 18 Οκτωβρίου
Επομενο αρθρο
Ομάδα Παραδοσιακών Χορών Κέντρου Νεότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.