HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνέντευξη τύπου του Δημάρχου Κ. Δρακονταειδή και του σκηνοθέτη Στέλιου Χαραλαμπόπουλου

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Κ. Δρακονταειδή και του σκηνοθέτη Στέλιου Χαραλαμπόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο σκηνοθέτης, κ. Στέλιος Χαραλαμπόπουλος σας προσκαλούν στην Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.

Η Λευκάδα έχει επιλεγεί ως ο τόπος γυρισμάτων της νέας ταινίας του σκηνοθέτη «Τα δάκρυα του βουνού», το σενάριο της οποίας αποτελεί μία ελεύθερη μεταγραφή της Οδύσσειας.

Ο Δήμος Λευκάδας έχει ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα για υποστήριξη της ταινίας, και παροχή κάθε τεχνικής βοήθειας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θεωρώντας ότι η πολιτιστική ανάδειξη του τόπου μας επιτυγχάνεται και μέσα από ταινίες, που προάγουν τον πολιτισμό και την ιστορία της χώρας μας.

Μετά την Συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί η προβολή της τελευταίας ταινίας του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου «Μαραθώνιος μιας ημιτελούς άνοιξης – Γρηγόρης Λαμπράκης» από την Κινηματογραφική Λέσχη του Ορφέα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Αλέξανδρου «Φηγός».

Λευκάδα, 14 Δεκεμβρίου 2016

Προηγουμενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το καινούργιο βιβλίο του Διονυσίου Α. Αναπολιτάνου
Επομενο αρθρο
Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας: Γενική Συνέλευση & προκήρυξη εκλογών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.