HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυναντήσεις του Δήμου με τον Τηλυκράτη και τον Πανλευκάδιο για ζητήματα που αφορούν στο ποδόσφαιρο

Συναντήσεις του Δήμου με τον Τηλυκράτη και τον Πανλευκάδιο για ζητήματα που αφορούν στο ποδόσφαιρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Σ. Πολίτης, στα πλαίσια της συνεργασίας τους με τα αθλητικά σωματεία, πραγματοποίησαν δυο συναντήσεις με τον Τηλυκράτη (6-12-2016) και με τον Πανλευκάδιο (12-12-2016) προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στο ποδόσφαιρο.

Οι Πρόεδροι των ομάδων κ. κ. Βλάχος Τριαντάφυλλος και Κατωπόδης Μιχάλης, μαζί με μέλη των διοικήσεων των ομάδων τους, εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τα γήπεδα όπου αθλούνται και πρότειναν λύσεις, που κατά την εκτίμησή τους, προσφέρουν ανακούφιση στο γηπεδικό πρόβλημα της πόλης.

Από πλευράς Δήμου, τους επισημάνθηκαν κάποιες από τις ενέργειες που αυτός έχει κάνει όπως π.χ. η εντός λίγου χρόνου αναμενόμενη αναβάθμιση του γηπέδου Τσουκαλάδων με ποσό ύψους 300.000 Ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο θα λειτουργήσει και ως βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, οι παρεμβάσεις για τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων του νησιού, η παρέμβαση για μερική επιδιόρθωση του χλοοτάπητα του «Πλάτων Γρηγόρης» κ.α.

Σήμερα μάλιστα (22-12-2016) δημοπρατήθηκε έργο παρεμβάσεων στο γήπεδο Νυδριού, ύψους 25.000,οο Ευρώ, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του και να πάρει άδεια καταλληλότητας.

Στις 16-12-2016 ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής (παρόντος και του αντιπροέδρου του Τηλυκράτη κ. Βασ. Κατωπόδη) , είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, όπου του εξέθεσε τους προβληματισμούς του Δήμου μας, αλλά και των αθλητικών σωματείων, σχετικά με ζητήματα όπως π.χ. βελτίωση και αποκατάσταση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου, του κλειστού γυμναστηρίου και των λοιπών αθλητικών χώρων. Παράλληλα ζήτησε, την βοήθεια του Υφυπουργού για τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων, που θα βοηθήσουν συνδυαστικά Αθλητισμό και Πολιτισμό, προς όφελος όλων των σωματείων αλλά και των δημοτών της Λευκάδας.

Κατά την συνάντηση ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για έγκριση ποσού ύψους 138.600,00 Ευρώ από το Π.Δ.Ε του 2016, (ψηφίσαμε πριν λίγες μέρες την σχετική μελέτη στο Δημοτικό Συμβούλιο), για επί πλέον εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο. Θυμίζουμε ότι μέσα στο τρέχον έτος, ο Δήμος διέθεσε 24.000,00 Ευρώ για την τοποθέτηση της νέας πρόσθετης κερκίδας, 17.000,00 Ευρώ για αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού, 5.000,00 Ευρώ για νέο ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων και 5.000,00 Ευρώ για άλλες μικροπαρεμβάσεις.

Ο Υφυπουργός είχε θετική στάση στα αιτήματα για την επίλυση των προβλημάτων, που αφορούν στον Αθλητισμό της Λευκάδας.

Από το Δήμο Λευκάδας, σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να έχουμε τις προσδοκώμενες θετικές εξελίξεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ο Δήμος ευχαριστεί το Εικαστικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ζωγραφικής και Αγιογραφίας στην στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Επομενο αρθρο
Η ανευθυνότητα βλάπτει

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.