HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣυναυλία της Μπάντας του Ρώσικου στόλου στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας [Φώτο+ βίντεο]

Συναυλία της Μπάντας του Ρώσικου στόλου στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας [Φώτο+ βίντεο]

Στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας το Σάββατο το βράδυ έδωσε συναυλία η Μπάντα του Ρωσικού πολεμικού στόλου της Μαύρης θάλασσας. Η μπάντα συνοδεύει την πολεμική φρεγάτα «Admiral Grigorovich», η οποία συμμετέχει σε εκδηλώσεις με τίτλο «Ρώσικη εβδομάδα στα Ιόνια». Εν αντιθέσει με την τελετή των αποκαλυπτήριων της προτομής του ναυάρχου Ουσακώφ, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, και άφησε αδιάφορους τους Λευκαδίτες, η συναυλία συγκέντρωσε πολύ κόσμο.

Είναι η τρίτη φορά που παρακολουθούμε συναυλία της μπάντας και οι εντυπώσεις παραμένουν οι ίδιες. Πρόκειται για μια ορχήστρα μεγάλων αξιώσεων. Έχεις την εντύπωση ότι παρακολουθείς ορχήστρα σε μεγάλη μουσική σκηνή. Τραγούδησαν γνωστά παραδοσιακά Ρωσικά τραγούδια αλλά και διεθνή.

Ενθουσίασαν και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο αλλά περισσότερο από τους Ρώσους που ζουν στη Λευκάδα, οι οποίοι παρουσίασαν ένα μικρό χορευτικό σκετς με παιδιά.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο.

Προηγουμενο αρθρο
Αδέρφια καλλιεργούσαν και διακινούσαν κάνναβη στον Κάλαμο
Επομενο αρθρο
Επικίνδυνος ο δρόμος Αμφιλοχία - Βόνιτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.