HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ«Συνελήφθη» στην Καρυά το ένα από τα τρία αδέσποτα μοσχάρια!

«Συνελήφθη» στην Καρυά το ένα από τα τρία αδέσποτα μοσχάρια!

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, τρία αδέσποτα μοσχάρια με ενώτια, εγκλωβίστηκαν το μεσημέρι σε περιφραγμένο χώρο στην Καρυά. Εθελοντές Καρσάνοι ανέλαβαν την φύλαξη τους αφού ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι.

Εγκαίρως έφτασε ο Κ. Ντόβας -ο υπεύθυνος του Δήμου- με κατάλληλα εξοπλισμένο αυτοκίνητο και βοηθούς.

Μέχρι να πέσει το σκοτάδι κατάφεραν να συλλάβουν το ένα από τα τρία μοσχάρια και να το μεταφέρουν στο αυτοκίνητο. Επί τόπου ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κοντομίχης.

Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια προσπάθεια φέρνει έστω και μερικώς κάποιο αποτέλεσμα, από την αρχή αυτής της τραγικής περιπέτειας με τα ανεπιτήρητα ζώα. Έχουν γίνει πληγή για την ορεινή Λευκάδα. Καταστρέφουν περιουσίες και αποτελούν κίνδυνο για όσους κινούνται με αμάξι στο οδικό δίκτυο.

Τώρα τι μέλει γενέσθαι; Για τα υπόλοιπα δυο θα επαναληφθεί η ίδια διαδικασία αύριο το πρωί, αν βεβαίως βρεθούν στη θέση τους. Ο χώρος είναι καλά περιφραγμένος. Τα ζώα μπορούν να φύγουν από εκεί μόνο με την μεσολάβηση ανθρώπου.

Το συλληφθέν μοσχάρι θα οδηγηθεί στον στάβλο του κ. Ντόβα. Αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, πρέπει να βγει σε πλειστηριασμό. Αν πάλι βρεθεί, για να το πάρει, πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο και πρόστιμο.

Εν αναμονή εξελίξεων

Προηγουμενο αρθρο
Προσλήψεις αρχαιολόγων στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Μεγάλα επεισόδια στα Εξάρχεια-Βροχή μολότοφ, γκαζάκια & καμένα αυτοκίνητα [εικόνες & βίντεο]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.