HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνεχίζονται αμείωτα οι εγγραφές για τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Συνεχίζονται αμείωτα οι εγγραφές για τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Συνεχίζονται αμείωτα οι εγγραφές για τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο που λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής αλλά και του ιδιαίτερου ηλιοβασιλέματος που παρουσιάζει η συγκεκριμένη περίοδος του χρόνου, παρουσιάζεται αύξηση από τους έλληνες και ξένους δρομείς σε σχέση με πέρυσι. Χώρες όπως οι: Ιταλία, Βέλγιο, Αγγλία, Νέα Ζηλανδία, Ρουμανία, Πολωνία, Ρωσία κλπ έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και τις επόμενες ημέρες αναμένουμε απάντηση και από πρωταθλητές μαραθωνίου ευρωπαϊκών χωρών οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όλα θα εξαρτηθούν από το αγωνιστικό τους πρόγραμμα για το οποίο θα σας ενημερώσουμε ανάλογα. Ανάλογο είναι το ενδιαφέρον και από τους έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες με τους οποίους είμαστε σε επικοινωνία με τους ίδιους και τους προπονητές τους.

Να ενημερώσουμε τους αθλητές και συνοδούς πως ακόμα υπάρχουν κενές θέσεις στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αθηνών και Θεσσαλονίκης με την έκπτωση των 50%. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια η ολοκληρωμένη εγγραφή σε κάποιον από τους αγώνες της εκδήλωσης. Αντίστοιχες εκπτώσεις από 10 έως και 30% στα περισσότερα εστιατόρια της πόλης και σχεδόν σε όλα στην παραλιακή ζώνη της ανατολικής και δυτικής παραλίας. Ήδη το βίντεο του πράσινου ημιμαραθωνίου υπάρχει στο διαδίκτυο για τους φίλους που επιθυμούν να έχουν μία ιδέα για την όλη εκδήλωση:

Ραντεβού το Σάββατο 07/05/2016 και ώρα 19:00 να το απολαύσουμε όλοι μαζί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο www.greenhalfmarathon.gr.

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση για την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Ημερίδα με θέμα «Μαθησιακές δυσκολίες στη Β/θμια Εκπαίδευση»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.