HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό EΠΑ.Λ. Λευκάδας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό EΠΑ.Λ. Λευκάδας

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ) ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΛΥΚΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 31100 ΛΕΥΚΑΔΑ
Τηλ. 2645023320 (Ώρες επικοινωνίας 19.00-22.00)
Κινητό 6944795369
e-mail: mail@epal-esp-lefkad.lef.sch.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΥΚΑΔΑ 04-09-2017

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ EΠΑ.Λ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017. Οι εγγραφές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 11/09/2017 από τις 19:00 έως 22:30 στα γραφεία του σχολείου μας Αλυκές Λευκάδας (έναντι ΚΤΕΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ).

Σας ενημερώνουμε ότι:
Το απολυτήριο είναι απολύτως ισότιμο με το απολυτήριο των πρωινών σχολείων.
Το ωράριο μαθημάτων του σχολείου είναι από τις 18:50 έως τις 22:25.
Τα έτη φοίτησης που απαιτούνται είναι 4 για όσους δεν κατέχουν απολυτήριο ΕΠΑ.Λ ή ΓΕ.Λ.
Το δικαίωμα της εγγραφής στα εσπερινά σχολεία το έχουν όλοι οι ενήλικες καθώς και οι εργαζόμενοι ανήλικοι από 14 ετών και πάνω.
Απαιτείται εγγραφή στο e-Epal με τους κωδικούς του Τaxisnet (τους κωδικούς με τούς οποίους γίνεται η φορολογική δήλωση), τόσο για τις νέες έγγραφες όσο και για την ανανέωση εγγραφής. Το ίδιο ισχύει και για τις μετεγγραφές. Η βάση δεδομένων του e-epal θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη.
Το σχολείο εξυπηρετεί μαθητές από το νομό Λευκάδας καθώς και μαθητές από τους γειτονικούς νομούς της Αιτωλοακαρνανίας ( Βόνιτσα, Πάλαιρο κλπ.) .
Η μεταφορά των μαθητών για όσους μένουν εκτός της πόλης της Λευκάδας , από και προς τα Εσπερινά Σχολεία είναι δωρεάν εφόσον δεν κατέχουν απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.
Όσοι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εισήχθησαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχ.Ετος 2016-17.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Λευκάδας για τη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης
Επομενο αρθρο
Διανομή φρούτων από την Ένωση Πολυτέκνων Λευκάδας Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.