HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1η και 2 Αυγούστου τα Τσουκαλαδιώτικα

Συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1η και 2 Αυγούστου τα Τσουκαλαδιώτικα

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, μετά την επιτυχημένη εμφάνιση των τμημάτων του χορευτικού μας την Κυριακή 26 Ιουλίου ,συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1η και 2 Αυγούστου με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Σάββατο 1η Αυγούστου εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά στις 7:00μμ στην πλατεία της Αγία Αναστασίας με τις Βούλα Ράπτη και Κατερίνα Τσάκου .Στη συνέχεια στις 9:00μμ εμφάνιση της παιδικής χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας “ΜΟΥΣΗΓΕΤΗΣ” , με υπεύθυνη διδασκαλίας την κυρία Ελσα Χαλικιά σε παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδας μας.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Παλιό Σχολείο στα Καλυβάκια στις 8:00μμ με φόντο το μαγευτικό και μοναδικό ηλιοβασίλεμα , βραδιά ποίησης με τους Τσουκαλαδιώτες ποιητές : Βρεττό Λάμπρο , Ροντογιάννη Παναγιώτη , Σταματέλο Κώστα , Σταματέλου Νόνη , Τυπάλδου Αγγελική . Παρουσιάζει η φιλόλογος Τιτίνα Ροντογιάννη . Την εκδήλωση πλαισιώνουν με μουσική τα παιδιά: Γράψα Χριστίνα , Μεσσήνη Βίβιαν , Τυπάλδου Πόπη .

TSOYKALADES KALOKERI (3)

ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ 2015

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Προηγουμενο αρθρο
Η οδήγηση έχει γίνει επικίνδυνο «σπόρ» αυτόν τον καιρό στην πόλη μας
Επομενο αρθρο
Το ελληνικό νησί με τα τιρκουάζ νερά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.