HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣυνοδεία μουσικής έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας

Συνοδεία μουσικής έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας

Με τη μουσική και τα τραγούδια του σχήματος Quartetto Branello έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος επαγγελματιών Νικιάνας, την Κυριακή το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ionian Blue.

Στην εκδήλωση έκαμε και την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Στέφανος Μανωλίτσης, ο οποίος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για τους σκοπούς και τις δράσεις του σωματείου. Είναι πράγματι δύσκολο το έργο του, αφού αναλαμβάνει ένα σύλλογο πρότυπο για όλο το νησί.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας από τις δράσεις του και την μέχρι σήμερα πορεία του έκανε πράξη τη συλλογικότητα, τη δουλειά, την αφιλοκερδή προσφορά για το γενικό καλό και το κοινό συμφέρον. Η Νικιάνα σήμερα θεωρείται ένα από τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα της Λευκάδας κι αυτό έγινε με πολύ δουλειά των κατοίκων, με προσπάθεια χωρίς καταγγελίες και παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους.

Αποκορύφωμα των δράσεων του Συλλόγου είναι η επιτυχής διοργάνωση των αγώνων ορεινού τρεξίματος.

Για την προσφορά τους στο σύλλογο βραβεύτηκαν ο Σπύρος Βρεττός και ο απερχόμενος πρόεδρος Αντώνης Μανωλίτσης.

Προηγουμενο αρθρο
Η κοπή της πίτας της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών
Επομενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας του Φίλανδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.