HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυντηρήσεις κι επισκευές ύψους 99.169,99 ευρώ για τα σχολεία της Λευκάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Συντηρήσεις κι επισκευές ύψους 99.169,99 ευρώ για τα σχολεία της Λευκάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συντηρήσεις κι επισκευές ύψους 99.169,99 ευρώ για τα σχολεία της Π.Ε. Λευκάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Προγραμματική σύμβαση για συντηρήσεις και επισκευές Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Λευκάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Με την προγραμματική σύμβαση δίνεται η δυνατότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας να διαχειριστεί 99.169,99ευρώ, από πιστώσεις του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), τα οποία παρέμεναν αδιάθετα (λόγω εκπτώσεων) μετά την υλοποίηση των έργων των προηγούμενων προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους Λευκάδας και Μεγανησίου.

Η προγραμματική σύμβαση είναι τριμερής, ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, το Δήμο Λευκάδας και το Δήμο Μεγανησίου και έχει ως σκοπό την εκπόνηση μελέτης, δημοπράτηση και εκτέλεση έργου που περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες εργασίες που απαιτούνται για τη λειτουργική αποκατάσταση σχολικών κτιρίων, μετά από αιτήματα τόσο των σχολείων όσο και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, μετά από ιεράρχησή τους, από τις Σχολικές Επιτροπές των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου.

Η ισχύς της προγραμματικής σύμβασης λήγει στις 31/12/2017 και μπορεί να παραταθεί εφόσον η ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου το απαιτήσει.

Προηγουμενο αρθρο
Οδηγοί προσέχετε!
Επομενο αρθρο
Αρπάζουν τα διαθέσιμα του Δημοσίου και παραδίδουν τη χώρα στα νύχια των εκβιαστών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.