HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνωστισμός επικρατούσε χτες σε θάλασσα και στεριά

Συνωστισμός επικρατούσε χτες σε θάλασσα και στεριά

Συνεχίζεται η αθρόα είσοδος επισκεπτών στο νησί μας. Χτες Σάββατο, οι εικόνες που αποκομίσαμε τόσο από την παραλία όσο και από τους δρόμους εισόδου του νησιού, αποδείκνυαν πως η άφιξη επισκεπτών στο νησί μας δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά συνεχίζεται ακόμα.

Ο δρόμος από την πλωτή γέφυρα και μέχρι τον κόμβο στην Αστυνομία, είχε συνεχή ροή αυτοκινήτων. Όλα κινούνταν με ταχύτητες… σημειωτόν. Η διαδρομή από το Κάστρο  στην πόλη μέχρι το μεσημέρι, είχε γίνει ένα μεγάλο.. ταξίδι!

Αλλά και στη παραλία επικρατούσε η ίδια κατάσταση. Στην παραλία του κάστρου δεν χωρούσε να ρίξεις ούτε καρφίτσα.

IMG_0124

IMG_0101

IMG_0108

IMG_0120

Ο ίδιος συνωστισμός επικρατούσε και στη θάλασσα. Τα σκάφη έχουν δέσει μέχρι και το δρόμο του κάστρου.

DSCN9276

IMG_0127

Πέντε έξι μικρά σκάφη που έχουν αράξει μετά τον Πόντε πρέπει να έφτασαν μόλις χτες το μεσημέρι. Περνώντας, όπως είδαμε, είχαν βρει κιόλας λάστιχο να τραβήξουν νερό. Όλα επίσης εκείνη τη στιγμή είχαν βγάλει πάνω στο πεζοδρόμιο τα σκουπίδια τους, που δεν ήταν και λίγα. Όχι δεν τα άφησαν εκεί, τα μετέφεραν σε κάδους απορριμμάτων. Όπως και σ’ αυτόν που είναι ακριβώς απέναντι!

DSCN9277

Ξέροντας όμως ότι αυτοί και πολλοί άλλοι εκτός μαρίνας, είναι του τσάμπα, αναρωτιέται κανείς. Μήπως το μόνο «κέρδος» μας, είναι τα σκουπίδια τους!! Όπως μου είπε καλός και συνετός φίλος: όταν πέφτει η ποιότητα του χερσαίου τουρισμού πέφτει αντίστοιχα και του θαλάσσιου.

Προηγουμενο αρθρο
Μπράβο παιδιά, μπράβο σας…
Επομενο αρθρο
Ο υπέροχος έρωτας του Σικελιανού με την Εύα Πάλμερ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.