HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: Σχετικά με την «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας»
Προηγουμενο αρθρο
Σήμερα στις 6μμ στο Πνευματικό Κέντρο
Επομενο αρθρο
Η «Μηλιά» από τη Mio Matsuda στη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων για τον Λευκάδιο Χέρν

10 Σχόλια

  1. ΚΩΣΤΑΣ Π
    2 Ιουλίου 2015 at 08:54 — Απάντηση

    Κι τη φιλία μου με τον Κουκουλόπουλο τη μάντεψες, βρε τσακάλι που ούτε εγώ την ήξερα! Εύγε! Είσαι πολύ μπροστά, “πρώτη φορά να ούμε”! Τέτοια φωτεινά μυαλά χρειάζεται η πατρίδα για να πάει μπροστά (στο γκρεμό δηλαδή!) και να δοξαστεί.

  2. ΚΩΣΤΑΣ Π
    1 Ιουλίου 2015 at 10:56 — Απάντηση

    Βρε τσακάλι tsopanos, και βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Πώς το κατάλαβες βρε θηρίο ότι θα έχουμε “50 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ”; Έπεσες διάνα! Τι μαντικό νερό πίνεις να πιούμε κι εμείς; Αλλά πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια! Τα 50 χρόνια συμπληρώνονται τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015!!!! Υπομονή κομπανιέρο! Υπάρχει και ο Παράδεισος!

  3. touristikos
    30 Ιουνίου 2015 at 22:46 — Απάντηση

    Και φαντασου οτι μας κατηγορεις για κινδυνολογια και καταστροφολογια κατα τα αλλα…… Αυτα που περιγραφεις εχουν ηδη ξεκινησει αλλα δεν εχεις τη διαυγεια να τα αντιληφθεις. Με τετοιες στασεις σαν τη δικη σου θα καταφερετε απο μονοι σας να γινετε παρενθεση. Ποια 50 χρονια? Το χειροτερο ειναι οτι μετα απο ολα αυτα θα βγειτε πιο ιδεοληπτικοι και πιο συνωμοσιοπληκτοι

  4. ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΣ
    30 Ιουνίου 2015 at 08:55 — Απάντηση

    Προς τsopanos
    Δεν είναι ανάγκη να μας τα λες. Το ξέρουμε! Ο νεοφασισμός, που πρεσβεύεις, οδηγεί και σε ακόμα χειρότερα που “ντρέπεσαι” να τα πεις γιατί είμαστε ακόμα ευρωπαϊκή χώρα και όχι Βενεζουέλα! Εξάλλου τα “50 χρόνια στην εξουσία ΣΥΡΙΖΑ” μιλάει από μόνη της! Είστε πολύ φιλόδοξοι δημοκράτες!!. Η δικτατορία του Παπαδόπουλου κράτησε 7 χρόνια, του Φράνκο καμιά 35ριά, η δική σας 50! Και ξέρουμε και τους συνεργάτες σας, τους είδαμε προχθές στη Βουλή: Τριπλέτα Τσίπρας, Καμένος, Μιχαλιολιάκος. Να κοιμάσαι πάντως μ’ αυτό το πλευρό! Και όταν θα στήνεται το επόμενο Ειδικό Δικαστήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, μη πεις (όπως όλοι οι δειλοί οπαδοί του ολοκληρωτισμο), “εγώ δεν ήμουν μ’αυτούς. Κάποιος άλλος που μου έμοιαζε ήταν”!

    • tsopanos
      30 Ιουνίου 2015 at 19:04 — Απάντηση

      M΄ αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε εσείς θα βάλετε διόδια στις παλιές αλυκές, στην γέφυρα και στην γύρα κι όχι νοσοκομείο δεν θα μείνει στην Λευκάδα αλλά ούτε μαμή να ξεγεννάει τις γυναίκες!

      Στα δε ορεινά χωριά της Λευκάδας και στα νησιά ούτε πουλί , όχι άνθρωπος!

      Θα γκρεμίζεται στα στεφάνια τους γερόντους και θα πνίγεται τα νεογέννητα να μην χρειάζονται γάλα και πάνες.

      Θα φέρεται την Ελλάδα σε πληθυσμό 3.000.000 και θ΄αυτοκτονάται σαν φάλαινες που χάσαν το προσανατολισμό τους και ξεβράζονται στην στεριά, γιατί δεν θάχετε να πληρώσετε ούτε καφέ για να πιείτε.

  5. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    30 Ιουνίου 2015 at 08:35 — Απάντηση

    Μα η Ρόζα, προς τιμήν της και η συνιστώσα, το έχει πει ξεκάθαρα, πως σε κανονικές συνθήκες κοινοβουλευτισμού η αριστεράαααα δεν μπορεί να κυβερνήση, παρά μόνο μπορεί να οικοδομήσει πάνω σε χαλάσματα!!!!!!! Οπότε κάντε λίγο υπομονή, έχομε κάτι μέρες ακόμη μέχρι να μη μείνει πέτρα πάνω στην άλλη…

  6. tsopanos
    29 Ιουνίου 2015 at 19:27 — Απάντηση

    Κουράγιο λεβέντες 50 χρόνια ακόμα ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

    Αφού καθαρίσουμε έξω, μέσα να δεις τι θα γίνει! Έρχεται η ώρα της κάθαρσης! Από τα παράθυρα θα φεύγουν τα λαμόγια που καταδυνάστευσαν τον ελληνικό λαό!

    Λίγο υπομονή χρειάζεται!

  7. touristikos
    29 Ιουνίου 2015 at 14:20 — Απάντηση

    Μπορούν επίσης να συντάξουν ένα απαντητικό εφησυχαστικό email να στέλνουμε σε όλους όσους έχουν κάνει κράτηση και μας ρωτούν τι επικρατεί?
    Δεν σας πιστεύουμε πλέον και δεν σας εμπιστευόμαστε τι θα γίνει από Τρίτη.
    Ο ίδιος ο ηγέτης σας έλεγε αρχές Ιουνίου ότι δεν πάμε για δημοψήφισμα και εκλογές.
    Πριν μια βδομάδα στελέχη λέγατε ότι τρομοκρατείται ο κόσμος ότι θα γίνει capital control.
    Ο ίδιος ο ηγέτης σας έλεγε ότι με δημοψήφισμα θα προηγηθεί πτώχευση από τη μέρα του δημοψηφίσαμτος. Η κοπελιά που φτίαχνει τα πανό και τυπώνει φειγ βολάν με μαρκετινίστικα και προπαγανδίστικα ουράνια τόξα να καταλάβει ότι η πραγματική αγορά και η ελεύθερη εργασία ήδη υποφέρει. Η ίδια από τον κομματικό σωλήνα και τις αμοιβές και τις καβάτζες του κόμματός της είναι λογικό να μην τα κατανοεί

  8. ΚΟΜΑΤΑΝΤΕ ΜΑΔΟΥΡΟ
    29 Ιουνίου 2015 at 12:54 — Απάντηση

    Ευχαριστούμε, σύντροφοι! Να μας ενημερώσετε πόσες φρατζόλες θα δικαιούμαστε το μήνα, τώρα που περήφανα και αταλάντευτα θα πάμε στο Δελτίο Τροφίμων (Λαπαβίτσας το είπε όχι εγώ)! Θα νικήσουμε σύντροφοι και θα γλιτώσουμε και από τις χολιστερίνες! Το όνειρό τους, η Αλβανία του Χότζα και η Βενεζουέλα του Τσάβες, έρχεται, το βιοτικό μας επίπεδο θα ανέβει επιτέλους στο ζηλευτό ύψος αυτών των χωρών!. Ο σοσιαλισμός είναι εδώ!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.