HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣχετικά με την τροφή, 18-25/07, στο Νήιον

Σχετικά με την τροφή, 18-25/07, στο Νήιον

Με χαρά σας ενημερώνουμε για την επόμενη και προτελευταία δραστηριότητα του προγράμματος φιλοξενίας καλλιτεχνών “The island – resignified”, που διοργανώνουμε στο Νήιον.

Tο “Σχετικά με την τροφή”, είναι ένα πρότζεκτ της Ελπίδας Ρίκου σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κονδυλάτου, το οποίο υπό τη μορφή εργαστηρίου και μέσα από προβολές, αναγνώσεις, συζητήσεις και μικρές επιτελέσεις (18-23/07), διερευνά τις περίπλοκες σχέσεις και θεματικές που αφορούν στις διαδικασίες και στο ίδιο το φαγητό.

Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική, αλλά καλοδεχούμενη, όποια μέρα του προγράμματος, για όσες μέρες αποφασίσετε, ή ακόμα και μόνο για την τελευταία μέρα της τελικής παρουσίασης και του γεύματος (Δευτέρα, 25/07).

Πρόγραμμα:

ΔΕ 18 – ΤΕ 20 – ΠΑ 22: προβολές αποσπασμάτων ταινιών / συζητήσεις
ΤΡ 19 – ΠΕ 21 – ΣΑ 23: αναγνώσεις, συζητήσεις, performances

ΔΕ 25: τελική παρουσίαση, δείπνο.

Οι συζητήσεις και οι προβολές θα αναπτυχθούν σε τρείς θεματικές που είναι η υλικότητα, οι σχέσεις και ο κίνδυνος/απαγορεύσεις και αφορούν στη σωματικότητα, στο συναίσθημα, στη μνήμη, στην παράδοση, στην ιστορία, στην κοινωνία, στην πολιτική και στην τέχνη.

about food

Προηγουμενο αρθρο
Αν τύχει να ’σαι από νησί
Επομενο αρθρο
Μάκης Μελάς: Φτιάξαμε μια προσωρινή τοπική κινηματική δράση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.