HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣωτήρης Σκιαδαρέσης : «Το κλίμα έντασης που δημιούργησε η δημοτική αρχή με τον Τηλυκράτη δείχνει αδυναμία»

Σωτήρης Σκιαδαρέσης : «Το κλίμα έντασης που δημιούργησε η δημοτική αρχή με τον Τηλυκράτη δείχνει αδυναμία»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ : ‘’ Το κλίμα έντασης που δημιούργησε η δημοτική αρχή με τον Τηλυκράτη δείχνει αδυναμία. Η Λευκάδα δεν χρειάζεται διχαστικές λογικές αλλά συνεννόηση και συνεργασία.’’

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ.Σωτήρης Σκιαδαρέσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Με κατάπληξη παρακολουθώ την επίθεση που εξαπέλυσε η απερχόμενη δημοτική αρχή εναντίον ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου, όπως είναι ο Τηλυκράτης.

Το κλίμα έντασης που δημιουργήθηκε με ευθύνη της δημοτικής αρχής, δείχνει αδυναμία.

Η Λευκάδα δεν χρειάζεται διχαστικές λογικές αλλά συνεννόηση.

Ο αθλητισμός αποτελεί ένα πεδίο στο οποίο δεν έχουν θέση πολιτικές ή παραταξιακές αντιθέσεις.
Με καλή θέληση και πίστη η δημοτική αρχή θα έπρεπε να συνεργαστεί με τη διοίκηση του Τηλυκράτη, που είχε ως μοναδικό αίτημα μια ολιγοήμερη διευκόλυνση για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να μετατεθεί η έναρξη των εργασιών στο γήπεδο για 15 ημέρες.

Η Λευκάδα έχει ανάγκη από αθλητικούς πρεσβευτές, από συλλογικές προσπάθειες στον αθλητισμό που αναδεικνύουν και προβάλλουν το νησί και παράλληλα δίνουν διέξοδο στα νέα παιδιά.

Αυτό που δεν έχει ανάγκη είναι τεχνητές εντάσεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο, στοχοποίηση ιστορικών συλλόγων και ‘’αναζήτηση’’ εχθρών.΄΄

Προηγουμενο αρθρο
Ενημέρωση Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Διαθεσιμότητα φαρμάκων Κοινωνικού Φαρμακείου Λευκάδας από 10/9 - 17 /9/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.