HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣύλληψη στη Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη στη Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, σε Λευκάδα, Κέρκυρα και Ζάκυνθο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης καθώς και ναρκωτικά χάπια

Διαδοχικές συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατά την διάρκεια αστυνομικών ερευνών, σε Λευκάδα, Ζάκυνθο και Κέρκυρα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, στη Λευκάδα, την Τετάρτη (12-10-2016) το μεσημέρι εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 24χρονος ημεδαπός και στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (62) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, στη Ζάκυνθο, την Τετάρτη (12-10-2016) το βράδυ, εντοπίστηκε στην περιοχή του Λαγανά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), 40χρονη υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου και στην κατοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (2,4) γραμμαρίων περίπου.

Αντίστοιχα στην Κέρκυρα, σε δύο ακόμη περιπτώσεις, την Τρίτη (11-10-2016) το απόγευμα και την Τετάρτη (12-10-2016) το βράδυ, εντοπίστηκαν δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 24 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν (12) ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

.

Προηγουμενο αρθρο
Eιδική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή προέδρου, την Τρίτη 18/10
Επομενο αρθρο
Λευκάδα αέναον φώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.