HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣύλληψη 30χρονου στη Λευκάδα για κατοχή κάνναβης

Σύλληψη 30χρονου στη Λευκάδα για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί, στην Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, πέντε ημεδαποί από 28 έως 48 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα (21-06-2017) το πρωί στη Ζάκυνθο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), ένας 35χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (16,5) γραμμαρίων περίπου, μία συσκευασία με ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ( MDMA ) βάρους (5,13) γραμμαρίων και μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Επίσης, στην Κέρκυρα εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), σήμερα (21-06-2017) το πρωί, ένας 28χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον σε τρείς ακόμη διαφορετικές περιπτώσεις, τα τελευταία 24ωρα, εντοπίστηκαν στην Ζάκυνθο χθες (20.06.2017) το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ , δύο ημεδαποί 48 και 39 ετών και στην Λευκάδα ένας 30χρονος την Δευτέρα (19.06.2017) από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά περίπτωση αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Προηγουμενο αρθρο
Διήμερο τουρνουά καράτε στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Κάθισμα: Εκεί που τα γαλαζοπράσινα νερά παίζουν με τη λευκή άμμο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.