HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου: Διεκδικούμε τα αυτονόητα!

Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου: Διεκδικούμε τα αυτονόητα!

Με την ευκαιρία του πανελλήνιου μαθητικού κινήματος των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων με σύνθημα “Κλειστά τα σχολεία στις 30 Οκτωβρίου” ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του μουσικού σχολείου Λευκάδος, σε ένδειξη συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματα των “δικών” μας παιδιών και δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγωνία μας για τη βέλτιστη λειτουργία του σχολείου, συμμετέχει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο . Τον τρόπο που αρμόζει στο πνεύμα και την κουλτούρα του σχολείου μας .

Διεκδικούμε τα αυτονόητα !

Καταγγέλλουμε την ολιγωρία των αρμοδίων υπηρεσιών για την “εξαφάνιση” του μουσικού σχολείου από το ηλεκτρονικό σύστημα my school κατ’ ομολογία του διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δόθηκαν αποσπάσεις και άδειες σε φιλολόγους χωρίς να αναπληρωθούν τα κενά τους, με αποτέλεσμα το σχολείο μας να υπoστελεχωθεί και να μην έχει ξεκινήσει ακόμα όλα τα μαθήματά του.
Καταγγέλλουμε εύκολες πρακτικές όπως π.χ. την κατάργηση του πρώτου σε προτομής μάθημα επιλογής της Γ λυκείου λόγω αμέλειας (?) της προώθησης των αιτήσεων των μαθητών στο ” my school” .

Διεκδικούμε την στελέχωση του σχολείου μας με καθηγητές όλων των ειδικοτήτων απο την αρχή της σχολικής χρονιάς .
Διεκδικούμε την αξιολόγηση των καθηγητών .
Διεκδικούμε την “αυτονόητη ” δωρεάν εκπαίδευση, και δωρεάν ξενόγλωσσα βιβλία.
Διεκδικούμε την επαρκή και ποιοτική σίτιση .
Διεκδικούμε την ενισχυτική διδασκαλία και την πρόσθετη διδακτική στήριξη .

Καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας στην πύλη του μουσικού σχολείου την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στης 12,30 μμ. Για να Καταγγείλουμε- Διεκδικήσουμε – Διαμαρτυρηθούμε με σύνθημα ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ !! ”

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΩΡΑ ΧΑΜΕΝΗ !!

Προηγουμενο αρθρο
Τo ΤΕΙ Λευκάδας κινδυνεύει με οριστική απομάκρυνση
Επομενο αρθρο
Ονοματοδοσία πλατείας Πηγαδισάνων σε Πλατεία «Αποστόλου (Λάκη) Σάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.