HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣύσκεψη για την πρόοδο του έργου διαπλάτυνσης του διαύλου Λευκάδος

Σύσκεψη για την πρόοδο του έργου διαπλάτυνσης του διαύλου Λευκάδος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ Κέρκυρα, 4-3-2015
Τηλ.: 26610-39606
Email:grafeio_typou@pin.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ενημέρωσης και προγραμματισμού των έργων συνεχίζονται ο επαφές και οι συναντήσεις του περιφερειάρχη Ιονίων νήσων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας, για τον έλεγχο της προόδου των έργων που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2007-2013.
Ο δεύτερος κύκλος επαφών συνεχίστηκε την Τρίτη στην Λευκάδα, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρεία του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου και με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος Θ Χαλικιά, του εκτελεστικού γραμματέα Π. Ζησιμάτου, εκπροσώπων της διαχειριστικής αρχής και της γενικής διεύθυνσης αναπτυξιακού προγραμματισμού περιβάλλοντος και υποδομών της ΠΙΝ.
Αντικείμενο της συνάντηση ήταν η πρόοδος του έργου διαπλάτυνση του διαύλου Λευκάδος, προϋπολογισμού 24.171.000 ευρώ ενώ στη σύσκεψη παρευρέθηκε εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας και ο σύμβουλος εκτέλεσης του έργου.
Κατά τη συνάντηση αντιμετωπίστηκε το σύνολο των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο έργο και συμφωνήθηκε να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015, με ρυθμούς απορρόφησης που θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ το μήνα.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη για τα έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013 που εκτελεί ο δήμος Λευκάδας, παρουσία του δημάρχου της περιοχής Κ. Δρακονταειδή.

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση Εργατικού Κέντρου Λευκάδας για την μέρα της γυναίκας
Επομενο αρθρο
«Πατέρας & Γιος» στην κινηματογραφική Λέσχη Ορφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.