HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤέλος εποχής για την ταβέρνα Ρεγάντος

Τέλος εποχής για την ταβέρνα Ρεγάντος

Τέλος εποχής για την ταβέρνα Ρεγάντος

Μετά από 64 χρόνια λειτουργίας μιας παραδοσιακής οικογενειακής ταβέρνας από πάππου προς πάππου, κρατώντας την παράδοση της Λευκάδας ζωντανή, κατεβάζει ρολά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Λευκαδίτες που μας στήριξαν, τους χιλιάδες πελάτες διάσημους και μη, που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την ταβέρνα, γεύτηκαν τα σπιτικά φαγητά της και διασκέδασαν με την ζωντανή μουσική δίνοντας ζωή στο γραφικό αυτό στενό της Λευκάδας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Θανάση Σίδερη που με την καλλιτεχνική του φύση και τις συμβουλές του μας βοήθησε να διατηρήσουμε το παραδοσιακό χρώμα της Λευκάδας στην ταβέρνα μας, καθώς επίσης και όλους τους κατοίκους της οδού Βερροιώτη που μας «ανέχτηκαν» όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε τους επικριτές μας που μας έκαναν καλύτερους και ποιο δυνατούς, ζητάμε συγνώμη αν κάποιοι δυσαρεστήθηκαν άθελα μας.

Και τέλος σε όσους χτυπιόντουσαν τα τελευταία 3 χρόνια ότι θα μας κλείσουν τους λέμε ότι χάσανε, το κλείνουμε μόνοι μας διότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε την άσχημη και ρυτιδιασμένη φάτσα τους ….. και τους τονίζουμε ότι πολλοί προσπάθησαν κατά καιρούς να κλείσουν αυτή την ταβέρνα αλλά δεν τα κατάφεραν διότι ο Νίκος Ρεγάντος (παππούς) την άνοιξε και μόνο ο Νίκος Ρέγαντος (εγγονός) έχει δικαίωμα να την κλείσει.

Αλλάζουμε σελίδα και τα καλύτερα έρχονται !!!!

Με τιμή

Η Οικογένεια Ρεγάντος

Προηγουμενο αρθρο
Σαν σήμερα μίσεψες - Της Ιουστίνης Φραγκούλη
Επομενο αρθρο
Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας: Συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 23/9/2014

2 Σχόλια

  1. παϊσιος
    24 Σεπτεμβρίου 2014 at 08:49 — Απάντηση

    Κρίμα που έκλεισε η χαρακτηριστική ταβέρνα και παραδοσιακό στέκι Ο ΡΕΓΑΝΤΟΣ. Τα ραντεβού μας εκεί θα τα θυμάμαι με αγάπη.

  2. marianna
    23 Σεπτεμβρίου 2014 at 10:28 — Απάντηση

    η γειτονιά μελαγχόλησε …κρίμα. είστε εργατικοί κ άξιοι..δε σας φοβάμαι .

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.