HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΑΟΛ: οι δηλώσεις συγκομιδής αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά

ΤΑΟΛ: οι δηλώσεις συγκομιδής αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» κάνει γνωστό στους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου ότι υποχρεούται να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής.

Ειδικότερα για το έτος 2018 οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» της επίσημης ιστοσελίδας του Υ.Π.Α.Α.Τ. www.minagric.gr. Η ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής λήγει στις 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει.

Σε περίπτωση μηδενικής παραγωγής οι παραγωγοί είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν μηδενική δήλωση συγκομιδής και να επιλέξουν το αντίστοιχο πεδίο (π.χ αναδιάρθρωση, ζημιά από παγετό, χαλάζι, περονόσπορο, καύσωνα, ανωτέρα βία, κλπ).

Ο Συν/σμός μας θα παρέχει βοήθεια στα μέλη του για την υποβολή της δήλωσης συγκομιδής τους από 1-11-2018 έως 30-11-2018.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι αμπελοκαλλιεργητές μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συν/σμού τηλ. 26450 22221,2645022181.

Λευκάδα 26-10-2018
Α.Ο.Ε.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
«ΤΑΟΛ»

Προηγουμενο αρθρο
Άντεξε η Ζάκυνθος τον ισχυρό σεισμό
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση σε Γενική συνέλευση Συλλόγου πολιτικών συνταξιούχων Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.