HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤα αποτελέσματα των εκλογών σε πραγματικό χρόνο

Τα αποτελέσματα των εκλογών σε πραγματικό χρόνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα αποτελέσματα Ευρωεκλογών, Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών σε πραγματικό χρόνο από τη Διεύθυνση Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ενόψει της διεξαγωγής των εκλογών της 18ης και 25ης Μαΐου 2014, όλες οι Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα καταχωρούν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα των εκλογών σε ένα ενιαίο σύστημα, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από στελέχη της Διεύθυνσης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΙΝ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον προϋπολογισμό του φορέα.
Η εξοικονόμηση από την εφαρμογή αυτή υπολογίζεται κατ’ ελάχιστο σε τριάντα χιλιάδες ευρώ (30,000 €) μόνο για τη φετινή εκλογική διαδικασία.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εμφανίζει τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, καθώς και των Ευρωεκλογών, σε πραγματικό χρόνο και με ποικίλα σχεδιαγράμματα (μπάρες, πίτες, κλπ.), προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες πληροφόρησης όλων των ενδιαφερομένων. Τα επίπεδα εμφάνισης και εκτύπωσης αντιστοιχούν στη γεωγραφική κατανομή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των συνδυασμών για το σύνολο της γεωγραφικής επικράτειας της Περιφέρειας, αλλά και ανά Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο, Δημοτική ενότητα, Δημοτική – τοπική κοινότητα, εκλογικό κέντρο.
Ειδικά για την εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης και συγκριτικών αποτελεσμάτων μεταξύ των ετών 2009 και 2014.

Το πρόγραμμα είναι δικτυακά προσβάσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (www.pin.gov.gr), επιλέγοντας τον αντίστοιχο υπερσύνδεσμο (link) που εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις προσεχείς ημέρες θα κληθούν στο κτίριο που στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας οι εκπρόσωποι των κομμάτων και των παρατάξεων που λαμβάνουν μέρος στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές καθώς και στις Ευρωεκλογές για να αποφασίσουν για το χρώμα που θα αντιπροσωπεύει το συνδυασμό τους.

Προηγουμενο αρθρο
Equal Society: Διαθέσιμες θέσεις εργασίας από 13/05 έως 19/05/2014
Επομενο αρθρο
Απορρίφθηκε η αγωγή της Αντιδημάρχου Ζωής Σκιαδά κατά του Απόστολου Αντύπα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.