HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤα γενέθλιά μας!

Τα γενέθλιά μας!

Αυτές τις μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος απ’ όταν το «Άρωμα Λευκάδας» ξεκίνησε το ταξίδι του στον αχανή κόσμο του διαδικτύου.

Κανένας απ’ όσους προσθέτουν το λιθαράκι τους στη διαμόρφωση αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος. Κανένας μας δεν κερδίζει χρήματα. Κανένας δεν έχει προσωπικές φιλοδοξίες προβολής. Κοινή συνισταμένη όλων μας είναι το μεράκι. Πάντα με ειλικρίνεια ξεδιπλώνουμε τις σκέψεις, τις εμπειρίες, τα βιώματα, τις γνώσεις μας και τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Εισπράττετε την αγωνία, τη λύπη, τον ενθουσιασμό μας, κι εμείς τα δικά σας, σε μια αμφίδρομη σχέση δούναι και λαβείν.

Ονειρευόμαστε, φοβόμαστε, λυπούμαστε, νοσταλγούμε, φωναχτά. Πολλές φορές αισθανόμαστε την ανάγκη να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν, σε ασφαλή καταφύγια κι άλλες πάλι, η ορμή μας παρασέρνει προς τα μπρος. Μοιραζόμαστε μαζί σας ό,τι μας ενθουσιάζει, μας λυπεί, μας προβληματίζει.

Υπάρχει όμως κάτι, που δεν αμφιταλαντεύεται ποτέ και καθόλου. Αυτό είναι η ειλικρίνεια και η κατάθεση ψυχής από μεριάς μας. Δεν κάνουμε πρώτες και δεύτερες σκέψεις, δεν είμαστε «ταγμένοι» πουθενά. Έχουμε την ίδια αγωνία με σας, για την προκοπή του μικρού νησιού μας. Απέναντι στις «δημοσιογραφικές περγαμηνές» καταθέτουμε το δικό μας κώδικα ηθικής.

Προσπαθούμε μέσα από τη δική μας ματιά, να παρουσιάζουμε, ανθρώπους, γεγονότα, τοπία, του νησιού μας. Μερικές φορές απλά, καθημερινά, ή ασήμαντα εκ πρώτης όψεως, αλλά πολύ σημαντικά για τον δικό μας αξιακό κώδικα.

«Σκαλίζουμε» το χτες και επιμένουμε να το συνδέουμε με το σήμερα, έχοντας τη βαθειά πεποίθηση, ότι πρέπει να υπάρχει συνέχεια στους ανθρώπους, στη φύση, στα κτίρια, στη ζωή.

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της φύσης και στις ομορφιές του νησιού μας και θέλουμε να μπορούν και τα παιδιά μας να χαίρονται αυτή την ομορφιά.

Η προθυμία σας να μοιραστείτε μαζί μας, εμπειρίες, αναμνήσεις και βιώματα μέσα από κείμενα και φωτογραφίες μας τιμά.

Έτσι πορευτήκαμε τη χρονιά που μας πέρασε. Η συγκινητική ανταπόκριση από μεριάς σας είναι για μας κινητήριος δύναμη. Μια ιστοσελίδα, με μόλις ένα χρόνο ζωής, έχει φτάσει στην κορυφή της αναγνωσιμότητας. Σας ευχαριστούμε όλους. Θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά στα ίδια μονοπάτια. Χρειαζόμαστε, επιζητούμε κι εσείς να συνεχίσετε να μας «ενοχλείτε» δημιουργικά με προτάσεις, σχόλια, παρατηρήσεις και επισημάνσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά
Η συντακτική ομάδα και οι συνεργάτες της ιστοσελίδας «Άρωμα Λευκάδας»

Προηγουμενο αρθρο
Το πάρτυ της ζωής μας!!
Επομενο αρθρο
Δραστηριότητες Γυμναστικού Συλλόγου

1 Σχόλιο

  1. kωστας
    19 Απριλίου 2015 at 23:55 — Απάντηση

    συχαρητηρια για την τοσο υπευθυνη ενημερωση που προσφερετε και για την τοσο σοβαρη προσεγγιση των θεματων που αναδεικνυετε χρονια πολλα να τα χιλιασετε

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.