HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΤα κάγκελα και τα κολωνάκια στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας

Τα κάγκελα και τα κολωνάκια στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας

Δεύτερο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας ήταν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας.

Κατά τη συζήτηση του θέματος ο δημοτικός σύμβουλος του «Διαύλου» Κώστας Γληγόρης, μετά από ερωτήσεις προς τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Κώστα Βλάχο δήλωσε: Κάποιος δήμαρχος της Αθήνας σε όλη τη θητεία το μόνο που έκανε ήταν να τοποθετήσει κάγκελα σε κάποια πεζοδρόμια της Αθήνας. Ελπίζω να μην είστε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου που το μόνο που θα κάνει στη θητεία του είναι τα κολωνάκια [στην Άγγελου Σικελιανού]. Δεν σας το εύχομαι, πρέπει να ενεργοποιηθείτε πιο γρήγορα. Παρακάτω διευκρίνισε πως δεν έχει γίνει ακόμα το master plan και η τοποθέτηση τριών πλωτών προβλήτων στο λιμάνι της Λευκάδας καθώς και οι χερσαίες ζώνες στα λιμάνια Λυγιάς, Νικιάνας, Περιγιαλίου…

Στην απάντησή του ο κ. Βλάχος διευκρίνισε πως εκτός από τα κολωνάκια που θα τοποθετηθούν σε όλο το μήκος της οδού Άγγελου Σικελιανού, θα τοποθετηθούν και παγκάκια. Είναι επίσης έτοιμη και η μελέτη για την επισκευή της ξύλινης γέφυρας.

Αν καλώς καταλάβαμε, ο Δήμαρχος της Αθήνας στον οποίο αναφέρθηκε ο κ. Γληγόρης, ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Εξαιτίας δε του μοναδικού του έργου, που ήταν τα κάγκελα, ο Τύπος τον είχε ονομάσει κοροϊδευτικά «Καγκελάριο»!

Προηγουμενο αρθρο
Η Δόξα Λευκάδας τίμησε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο
Επομενο αρθρο
Ήταν μια μέρα με λιακάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.