HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤα Νησιά του Ιονίου ενωμένα και συνεργαζόμενα μεγαλουργούν!

Τα Νησιά του Ιονίου ενωμένα και συνεργαζόμενα μεγαλουργούν!

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 06/10/2017 στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δέχτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, προκειμένου να συζητήσουν πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Συνομοσπονδία να εκπέμψει μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο επαναπατρισμού όλων των στοιχείων πολιτισμού στον τόπο που γεννήθηκαν, με πρώτο και βασικό στόχο τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη την Επτανησιακή Συνομοσπονδία για την προσφορά της στον Πολιτισμό, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Ηρώδειο, στην οποία παρουσιάστηκε ολόκληρος ο «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», ενώ δήλωσε την συμπαράσταση του σε κάθε προσπάθεια, για την ανάδειξη της αναγκαιότητας της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα.

Σκοπός, ο οποίος πρέπει να επιτευχθεί με την βοήθεια της ανθρωπότητας, προκειμένου αυτό το μοναδικό Παγκόσμιο Μνημείο Πολιτισμού με την ολοκληρωμένη του μορφή, να συνεχίσει να εκπέμπει στους αιώνες, τους μοναδικούς συμβολισμούς του για όλο τον πλανήτη.

Προηγουμενο αρθρο
Ανώτερος ο Ολυμπιακός, νίκησε άνετα την Νίκη Λευκάδας -Δηλώσεις Νίκου Δουβίτσα
Επομενο αρθρο
Νέο τροχαίο, στο ίδιο σημείο, κοντά στο Βάρδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.