HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤα πριγκιπόπουλα, τα αρχοντόπουλα και τα συντροφόπουλα!!

Τα πριγκιπόπουλα, τα αρχοντόπουλα και τα συντροφόπουλα!!

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Φίλη για βασιλόπουλα και πριγκιπόπουλα, αναπτύχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια πληθώρα έξυπνων και ευρηματικών σχολίων. Δημοσιεύσαμε προχτές κάποια από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν.δες εδώ

Το ευφυέστερο όλων όμως, το διαβάσαμε σήμερα στο www.fortsalefkada.gr, δια χειρός Νίκου Γαζή. Έχει σχέση με το χτεσινό Δελτίο Τύπου που μας έστειλε η ΔΕΠΟΚΑΛ και το αυξημένο τιμολόγιο που καλούνται να πληρώσουν φέτος οι γονείς για τα Προγράμματα Θερινής Απασχόλησης παιδιών. Γράφει λοιπόν:

«Για αρχοντόπουλα το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών φέτος!
Με τεράστιες αυξήσεις σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές μας προέκυψε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών φέτος, εξ ου και ο τίτλος πως είναι για αρχοντόπουλα ! Γνωρίζουμε βέβαια την αλλεργία του υπουργού παιδείας σε κοινωνικούς προσδιορισμούς τέτοιου τύπου, (γι’ αυτό και αποφύγαμε τον ακραίο προσδιορισμό πριγκηπόπουλα), όμως τι να κάναμε, επιλέξαμε την μεσαία λύση «αρχοντόπουλα», γιατί ομολογούμε πως «συντροφόπουλα» δεν μας έβγαινε με τίποτε…»

Προηγουμενο αρθρο
Μια Ιθακήσια διεκδικεί τον τίτλο της Miss USA!
Επομενο αρθρο
Ενημέρωση από τον Δήμο για το κτίριο στα Σύβοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.