HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤελετή βράβευσης μαθητών της Λευκάδας που διακρίθηκαν στα μαθηματικά

Τελετή βράβευσης μαθητών της Λευκάδας που διακρίθηκαν στα μαθηματικά

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού σχολείου Λευκάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25/2, από το παράρτημα Λευκάδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, η βράβευση μαθητών της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, καθώς και Γυμνασίων-Λυκείων νομού Λευκάδας, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 11ο διαγωνισμό Μαθηματικών, «Μικρός Ευκλείδης» και 78ο διαγωνισμό, «Θαλής».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Γραμματέας του παραρτήματος Βίκη Τούμπα. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος Νίκος Κονιδάρης. Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν επίσης, ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Κώστας Δρακονταειδής και εκ μέρους του Μητροπολίτη Λευκάδας, ο αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος. Ακολούθησε ομιλία του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Επαμεινώνδα Κεχαγιά με τίτλο: «Εφαρμογές των Μαθηματικών και επαγγελματικές ευκαιρίες».

Πριν από την βράβευση των μαθητών έγινε ένα μουσικό διάλειμμα από τους καθηγητές του Μουσικού σχολείου Λάμπρο Κατσούλη , Ελπίδα Κωνσταντινίδου και Ρουσλάν Τσόγια.

Βραβεύτηκαν 39 μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές.
Τους ευχόμαστε καλή περαιτέρω πρόοδο.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα: Βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά
Επομενο αρθρο
Νίκη Τηλυκράτη και επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα -video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.