HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Τελικός» παραμονής για την Δόξα Λευκάδας

«Τελικός» παραμονής για την Δόξα Λευκάδας

Η νίκη είναι μονόδρομος για τη Δόξα κόντα στον Κόροιβο στη Λευκάδα την Κυριακη, καθώς η ομάδα της Αμαλιάδας είναι από εκείνες που «κυνηγούν» οι νησιώτες στη μάχη της παραμονής και ενδεχόμενη ήττα θα τους στείλει ακόμα πιο κοντά στην Α2.

Για το πόσο οριακό παιχνίδι είναι έγραψε και ο Δημήτρης Τσαλδάρης στο προσωπικό του blog: «Το πρωτάθλημα έχει μπει στη τελική ευθεία του και όπως έχω πει, κάθε παιχνίδι είναι τελικός για όλες τις ομάδες που διεκδικούν στόχους. Όσον αφορά το στόχο της παραμονής που είναι ο δικός μας, είμαστε στη δυσκολότερη θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Ερχόμαστε από τρεις σερί ήττες και για να αυξήσουμε τις ελπίδες μας, αυτό το σερί θα πρέπει στο παιχνίδι με τον Κόροιβο να σταματήσει.

Ξέρουμε όλοι πόσο οριακό είναι αυτό το ματς για τη συνέχεια της χρονιάς και παρ’ όλη τη πίεση που μπορεί να σου δημιουργήσει ένας τέτοιος αγώνας, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε.

Ο Κόροιβος είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα,το έχει αποδείξει πολλές φορές στο πρωτάθλημα και εμείς είμαστε η πρώτη ομάδα που το κατάλαβε γιατί στο πρώτο ματς κατάφεραν να γυρίσουν ένα σχεδόν χαμένο παιχνίδι και στο τέλος να το κερδίσουν.

Τώρα, σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσουμε αλλά και να καλύψουμε τη διαφορά του πρώτου παιχνιδιού για να δούμε περισσότερο αισιόδοξα τη συνέχεια».

Πηγή: www.sentragoal.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κάβαλος
Επομενο αρθρο
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η συναυλία της Φιλαρμονικής στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.