HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤετραήμερο ταξίδι αναψυχής της «Νέας Χορωδίας» στη Βουλγαρία

Τετραήμερο ταξίδι αναψυχής της «Νέας Χορωδίας» στη Βουλγαρία

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος “Νέα Χορωδία Λευκάδας” θα πραγματοποιήσει τετραήμερο ταξίδι αναψυχής στη Βουλγαρία. Η αναχώρηση είναι νωρίς το πρωί στις 30 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και η επιστροφή το βράδυ της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια και μία στο ονειρεμένο χιονοδρομικό θέρετρο Μπάνσκο.

Η τιμή ανά άτομο ανέρχεται στα 220 ευρώ και περιλαμβάνει πρωινό και ημιδιατροφή. Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές όχι μόνο για τα μέλη της Νέας Χορωδίας αλλά για οποιονδήποτε θα επιθυμούσε να ταξιδέψει μαζί μας, προκειμένου να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της γειτονικής χώρας και να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο τετραήμερο, μακριά από την καθημερινότητα.

Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στο ταξιδιωτικό γραφείο “Vlachos Tours”, τηλ. 2645022037 καθώς και στα τηλ. 6932310448, 6976437839 των μελών του Δ.Σ.

Από το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον ΑΣΛ Φίλανδρο
Επομενο αρθρο
Δεν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό κατά την εορταστική περίοδο στα νησιά του Ιονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.