HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής Υποστήριξης στο ΚΕΣΥ Λευκάδας

Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής Υποστήριξης στο ΚΕΣΥ Λευκάδας

Ανακοινώνεται ότι, στο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Λευκάδας, λειτουργεί Τηλεφωνική Γραμμή Βοήθειας, από τις 8:00 έως τις 14:00 κάθε εργάσιμης μέρας, στην οποία θα μπορούν να απευθύνονται γονείς, κηδεμόνες ή μαθητές/τριες (εφόσον είναι ενήλικοι/ες), που είτε έχουν αξιολογηθεί, είτε απευθύνονται προς τo Κ.Ε.Σ.Υ. για πρώτη φορά, για να αναζητήσουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Επιπρόσθετα, γονείς, κηδεμόνες, μαθητές/τριες θα μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λαμβάνοντας τα μηνύματα θα γίνεται επικοινωνία με τον/ην αποστολέα ώστε να παρέχεται η κατάλληλη υποστήριξη αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (skype ή email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία. Χρήσιμες επισημάνσεις για εκπαιδευτικούς και σχολεία, μαθητές και γονείς θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας https://blogs.sch.gr/kesylef/

Τα τηλέφωνα και το email επικοινωνίας του Κ.Ε.Σ.Υ. Λευκάδας είναι:

Τηλ.: 2645026309

Email: mail@kesy.lef.sch.gr

Προηγουμενο αρθρο
Για την αναγκαιότητα των μέτρων. Όσοι δεν καταλαβαίνετε από λόγια, ίσως καταλάβετε από αριθμούς
Επομενο αρθρο
Τα «περίτεχνα» σχήματα της αμμόγλωσσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.