HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤηλυκράτης: ο Πανλευκάδιος επιδιώκει να κερδίσει αγώνες έξω από τα γήπεδα !!!.

Τηλυκράτης: ο Πανλευκάδιος επιδιώκει να κερδίσει αγώνες έξω από τα γήπεδα !!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Τηλυκράτης εκφράζει την έντονη οργή και αγανάκτησή του για την απαράδεκτη συμπεριφορά την οποία ακολουθούν μονίμως ορισμένοι αντιτηλυκρατικοί που έχουν αποφασίσει, να δυναμιτίζουν το αθλητικό κλίμα, να τροφοδοτούν τον διχασμό και να πλήττουν τον Τηλυκράτη και κατ΄επέκταση τον αθλητισμό του Νομού μας μη υπολογίζοντας ούτε καν ότι πίσω από τις ομάδες βρίσκονται και άνθρωποι.

Μία ακόμη τέτοια ηθικά απαράδεκτη ενέργεια κρίνουμε πως ήταν η καταγγελία και η δημόσια ανακοίνωση της ομάδας του Πανλευκάδιου με την οποία προσπαθεί να δώσει ηθική δικαιολογία στην ενέργειά του να ζητήσει από τις αθλητικές αρχές την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Τηλυκράτη στο πρωτάθλημα, διότι αγωνίστηκε επί 7 λεπτά της παράτασης του αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Εθνικού Φιλιππιάδας με 1 παίκτη ηλικίας κάτω των 20 ετών και όχι με δύο (παρότι στον αγώνα αυτό μάλιστα ο Τηλυκράτης που ποτέ δεν έχει πρόβλημα με νεαρούς παίκτες ξεκίνησε με 4 μικρούς παίκτες στην αρχική 11άδα του)!

Με την ενέργεια αυτή ψυχρά δηλαδή επιδιώκει ο Πανλευκάδιος να αποσπάσει το πρωτάθλημα από τον Τηλυκράτη στα χαρτιά.

Επίσης ηθικά απαράδεκτη είναι και η δημόσια δικαιολογία που έδωσε για την πράξη του αυτή.

Επειδή γνωρίζει ο Πανλευκάδιος πολύ καλά ότι η ενέργειά του αυτή είναι ήδη καταδικασμένη στην ηθική συνείδηση του αθλητικού κόσμου και της λευκαδίτικης κοινωνίας αναγνωρίζει στην δημόσια ανακοίνωσή του ότι: «..η φιλοξενούμενη ομάδα του Τηλυκράτη έπαιζε από το 113′ λεπτό με έναν παίκτη κάτω των 20 ετών πράγμα που κατά την άποψη μας είναι ένα ανθρώπινο λάθος σίγουρα…».

Παρά το ότι λοιπόν ο ίδιος ο Πανλευκάδιος αναγνωρίζει ότι ήταν ένα ανθρώπινο λάθος παρ όλα αυτά υποβάλλει ένσταση κατά του Τηλυκράτη με τη δικαιολογία ότι το κάνει επειδή το γεγονός αυτό δεν αναφέρθηκε στο Φύλλο αγώνα !!!

Δικαιολογία δηλαδή φτηνή, ντροπιαστική και υποτιμητική για το νοητικό επίπεδο κάθε Λευκαδίτη.

Μέχρι σήμερα ο Τηλυκράτης προτίμησε να τηρήσει χαμηλούς τόνους και πάντα επεδίωξε γόνιμη και αθλητική συζήτηση και σχέσεις με τους ανθρώπους του Πανλευκάδιου (και όλων των ομάδων του νησιού), πιστεύοντας ότι δεν αρμόζει ο διχασμός και η δυναμίτιση του κλίματος στην Λευκαδίτικη κοινωνία.

Αν η στάση μας αυτή εκλήφθηκε ως αδυναμία από την πλευρά του Τηλυκράτη κάνουν μεγάλο λάθος.

Διότι και ο Τηλυκράτης στο παρελθόν είχε αντίστοιχες ευκαιρίες να πλήξει τον Πανλευκάδιο και δεν το έκαμε όχι γιατί είμαστε αδύναμοι αλλά ακριβώς λόγω του ήθους μας και διότι σεβόμαστε τον αθλητισμό, τις προσπάθειες των αθλητών εντός και όχι εκτός των αγωνιστικών χώρων.Νίκες εκτός αγωνιστικών χώρων δεν επιδιώξαμε.

Θυμίζουμε στον λαό της Λευκάδας χαρακτηριστικές ευκαιρίες που ο Τηλυκράτης είχε την δυνατότητα να πλήξει τον Πανλευκάδιο εκτός αγωνιστικών χώρων αλλά δεν το έπραξε.

Θυμίζουμε τον περσινό τελικό κυπέλου Πανλευκάδιος – Λούρος που ούτε καν πέρασε από το μυαλό του Τηλυκράτη να καταγγείλει σε αντίστοιχη περίπτωση τον Πανλευκάδιο παρότι έγινε γνωστό ότι οι αθλητές του Πανλευκάδιου Μπαλάφας και Στεριώτης αγωνίστηκαν με λάθος νούμερο φανέλας, παρότι μετά το τέλος του αγώνα (και αφού ενημερώθηκαν για το λάθος αυτό) έγινε μουντζούρα και διόρθωση πάνωστο φύλλο αγώνα, χωρίς νόμιμες υπογραφές και παρότι τη στιγμή εκείνη ο Τηλυκρατης ήταν 2 βαθμούς πίσω από τον Πανλευκάδιο στη βαθμολογία.

Επίσης στον αγώνα μπαράζ πρωταθλήματος Πανλευκαδιος – Π.Σ. Πρέβεζα στο φύλλο αγώνα είναι δηλωμένος ο αθλητής Μπαλτσας ενώ αγωνίστηκε ο αθλητής Κοκόλης πράγμα που επισύρει επίσης ποινή .
Θυμίζουμε τον περυσινό αγώνα Πανλευκάδιος-Καναλάκι, μετά την ρίψη καπνογόνου στο γήπεδο και τον σοβαρό τραυματισμό του βοηθού προπονητή Τάκη Ντούρου, και το τελικό φύλλο αγώνα που συντάχθηκε δύο ώρες μετά την λήξη του, χωρίς τελικά καμία σοβαρή τιμωρία του Πανλευκάδιου όπου και πάλι δεν πέρασε από το μυαλό του Τηλυκράτη να μπλεχτεί και να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα.

Και όμως σήμερα ο Πανλευκάδιος δικαιολογείται στην Λευκαδίτικη κοινωνία ότι έκαμε την καταγγελία κατά του Τηλυκράτη διότι η συμμετοχή παίκτη του Τηλυκράτη ήταν μεν ανθρώπινο λάθος αλλά κάνει την καταγγελία μόνο και μόνο διότι το γεγονός δεν αναφέρθηκε στο Φύλλο αγώνα !!!

Θυμίζουμε επίσης τον αγώνα Πανλευκάδιου – Ένωσης Πρέβεζας , όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Πανλευκάδιου λίγες μέρες μόνο πριν το μεταξύ μας παιγνίδι όπου και πάλι οι συνήθεις άγνωστοι επεδίωξαν την λασπολογία κατά του Τηλυκράτη, τον φανατισμό και τον διχασμό.

Και επειδή ο πανλευκάδιος ισχυρίζεται στην δημόσια ανακοίνωσή του προς τον κόσμο της Λευκάδας ότι δίνει τις μάχες του με ήθος εντός των αγωνιστικών χώρων (την ιδια στιγμή που με την καταγγελία του προσπαθεί να ωφεληθεί ο ίδιος και να πληγεί ο Τηλυκράτης εκτός αγωνιστικών χώρων) θυμίζουμε και τον αγώνα του Πανλευκάδιου με τον Λούρο όπου σύμφωνα με καταγεγραμμένεςδηλώσεις παικτών του Λούρου δέχονταν παρακλήσεις (στο 85 λεπτό) να έχουν μειωμένη απόδοση και να δεχτούν γκολ (σε βάρος των συμφερόντων του Τηλυκράτη).

Θυμίζουμε και το επόμενο παιχνίδι του Πανελευκάδιου στην Πάργα όπου έπεσαν εντελώς οι μάσκες και αποκαλύφθηκε και καταγράφηκε και επίσημα πλέον στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή η επίθεση που δέχθηκε από μέλη της Διοίκησης του Πανλευκαδιου, τον προπονητή και στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ο προεδρός του λέγοντας στον διαιτητή: «..είστε μ.κες, μ…πανα, εγώ σας πληρώνω, δουλεύετε για τον … και τον Τηλυκράτη…»

Η Διοίκηση του Πανλευκάδιου με την πρωτοφανή στην αθλητική ιστορία της Λευκάδας καταγγελία που κατέθεσε εναντίον του Τηλυκράτη, πρέπει να γνωρίζει ότι θέτει στο ιστορικό αρχείο της ομάδας μας ένα έγγραφο που θα μείνει για πάντα ως μια μαύρη σελίδα και το χαρακτηριστικό αποκορύφωμα εμπάθειας στα χρονικά μεταξύ σωματείων του νησιού μας.

Με την καταγγελία του αυτή πιστεύει ο Πανλευκάδιος ότι θα καταφέρει να να πληγεί ο ιδρώτας των παιχτών της ομάδας μας, και η υγιής αθλητική προσπάθειά μας εντός των αγωνιστικών χώρων και αποδεικνύει πλέον ξεκάθαρα σε όλους τους Λευκαδίτες το πως αντιλαμβάνεται ο Πανλευκάδιος την αναφορά του στην καταγγελία του ότι «..πρεσβεύει τις αρχές ήθους, διαφάνειας, τιμιότητας και της προσήλωσης του Πανλευκάδιου στο ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στα γήπεδα.» όπως προκλητικά αναφέρει στην δημόσια ανακοίνωσή του την ίδια στιγμή επαναλαμβάνουμε που με την καταγγελία του επιδιώκει να κερδίσει αγώνες έξω από τα γήπεδα !!!.

Αποδεικνύει ότι κάνει ακόμη ένα ακόμα βήμα ( από το πολλά) πιο μακρυά από το όνειρο των Λευκαδίων για την συνένωση κρατώντας ψηλά την σημαία του αντιτηλυκρατισμού και του διχασμού.

Στο προπονητικό κέντρο που κατασκευάστηκε και με κρατική βοήθεια (και καλώς έγινε ) ξεχνούν ότι οι ίδιοι πρέπει να είναι πρότυπα για τα μικρά παιδιά μας και ότι πρέπει να προάγουν τις αξίες του αθλητισμού του πολιτισμού και του σεβασμού στην ιστορία του νησιού μας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας, ότι η καταγγελία εις βάρος μας εκτός του ότι είναι ουσιαστικά ανήθικη (ανεξαρτήτως της τυπικής τύχης της),είναι και εντελώς ανυπόστατη,αφού η ομάδα μας σε καμιά απολύτως τυπική παράβαση δεν υπέπεσε.

Ενόψει του Σαββατιάτικου κρίσιμου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας για μία ακόμη φορά να επιδείξουν ψυχραιμία, να χειροκροτήσουν και να υποστηρίξουν την αθλητική αγωνιστική προσπάθεια των παικτών μας μέσα σε κλίμα γιορταστικής ατμόσφαιρας και να προστατέψουν την ομάδα από τυχόν νέες προβοκατόρικες συμπεριφορές εναντίον του Τηλυκράτη από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Το Δ.Σ του Τηλυκράτη

ΥΓ. είναι στη διάθεση οπίου ενδιαφέρετε όλα τα αποδεικτικά στοιχειά ( φύλλα αγώνα , φωτογραφίες κλπ )

Προηγουμενο αρθρο
Φαρομανητά 2016 – Το πρόγραμμα
Επομενο αρθρο
Προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών για τους σεισμοπαθείς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.