HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤηλυκράτης: Τα ματς της ζωής του

Τηλυκράτης: Τα ματς της ζωής του

Σε λίγες ώρες οι “κυανέρυθροι” θα μπούν στο μίνι πρωτάθλημα της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου στην Β΄ Εθνική, καθώς αυτό ήταν το μέχρι τώρα κέρδος τους, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και έχουν ως στόχο να “τρυπήσουν” μέσα στα φαβορί και στα βαριά ονόματα των μπαράζ και να είναι αυτοί που να πάρουν την άνοδο. Μια άνοδο που και την θέλουν και μπορούν να την πάρουν.

Τον επόμενο μήνα (από 29 Απριλίου έως 27 Μαΐου), θα φάνε τα μουστάκια τους με τον Ηρακλή, το Νέο Βόλο και το Παραλίμνιο, σε ένα πρωτάθλημα 6 αγώνων, με την αγωνία να φτάνει στα ύψη.

Τα παιχνίδια που αρχίζουν αύριο, με τον Ηρακλή εντός έδρας, είναι για ποδοσφαιριστές που το λέει η καρδιά τους και πιστέψτε με, το σύνολο του Ανδρέα Παντζιαρά είναι φτιαγμένο για τέτοιους αγώνες. Εκτός της τακτικής, που ο Ανδρέας είναι ένας μαιτρ, χρειάζεται πάθος, δίψα και το μαχαίρι στα δόντια.

Προσωπικά, όπως έγραψα και στον τίτλο, είναι τα ματς της ζωής του που πρέπει να τα χαρεί, να τα ευχαριστηθεί σαν μια μεγάλη γιορτή και ότι του έχει η μοίρα θα πάρει στο τέλος.

Για να φτάσει μέχρι εδώ, τα τελευταία χρόνια ο Τηλυκράτης πέρασε πάρα πολλά και έμεινε όρθιος. Οπότε και ο στόχος της ανόδου να μην επιτευχθεί, πιστέψτε με δεν θα χαθεί, όπως δεν χάθηκε τόσες και τόσες φορές.
Είναι πολλά τα χρόνια φίλοι μου……Καλά μπαράζ

Πανονίκος Κατωπόδης

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Εικόνες ντροπής στο γήπεδο των Σφακιωτών
Επομενο αρθρο
Μεγανησιώτισσες το 1912 όπως τις φωτογράφισε ο Φρεντ Μπουασονά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.