HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤην υπεράσπιση των 6 συλληφθέντων στη Λευκάδα αναλαμβάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την υπεράσπιση των 6 συλληφθέντων στη Λευκάδα αναλαμβάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση για τους οπαδούς που κρατούνται μετά τα επεισόδια στη Λευκάδα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως «η διαταχθείσα προσωρινή κράτηση των έξι φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με το υπάρχον αποδεικτικό υλικό», ορίζοντας δικηγόρους για την υπεράσπισή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι -αδιαπραγμάτευτα- αντίπαλος των πράξεων σωματικής και λεκτικής βίας. Στην περίπτωση των γεγονότων της Λευκάδας, αξιολογώντας την σχηματισθείσα δικογραφία -ως έχει συνταγματικό δικαίωμα- διαπιστώνεται ότι η διαταχθείσα προσωρινή κράτηση των έξι φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με το υπάρχον αποδεικτικό υλικό. Στο πλαίσιο αυτής της διαπίστωσης ανέθεσε στους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Νάσο Καϋμενάκη την εκπροσώπηση και υπεράσπιση του συνόλου των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Πηγή: www.skai.gr

Προηγουμενο αρθρο
Μεγανήσι: Ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Πάνου Ι. Κονιδάρη
Επομενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση «Σύμβολα της Ρωσίας, επίσημα και ανεπίσημα»

1 Σχόλιο

  1. Δεν καταλαβαίνω τίποτα
    27 Μαρτίου 2016 at 14:22 — Απάντηση

    Θεέ και Κύριε! Άρχισε ο αγώνας για το ξήλωμα της διαφθοράς στον ελληνικό αθλητισμό; Ή έχουμε τρελαθεί εντελώς!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.