HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤην υποψηφιότητα του Θοδωρή Σολδάτου για το Δήμο Λευκάδας στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

Την υποψηφιότητα του Θοδωρή Σολδάτου για το Δήμο Λευκάδας στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

«Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας στις 26-11-2018 ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφερειών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Δαρδαμάνης ανακοίνωσε την στήριξη του κόμματός μας για την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή κ. Θοδωρή Σολδάτου ως επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για το Δήμο Λευκάδας.

Ο κ. Θοδωρής Σολδάτος είναι ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της παράταξης μας, που υπηρέτησε και πρόσφερε πολλά στον Νομό Λευκάδας.

Η βαθιά γνώση των θεμάτων που αφορούν το Δήμο Λευκάδας, η πολύ θετική διαδρομή του στα κοινοβουλευτικά έδρανα για δύο θητείες, η καταξίωση του στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, η εμπειρία του, οι γνώσεις του καθώς και η αποτελεσματικότητά του, αποτελούν πολύτιμο εχέγγυο για την επιτυχία του στο Δήμο Λευκάδας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας στηρίζει ομόφωνα την υποψηφιότητά του, σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία αποτελούν ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση».

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε αρωγοί στο έργο του.

Γραφείο τύπου
ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας 2019 - Δείτε πόσα θα πληρώσετε
Επομενο αρθρο
Το λιμάνι της Λευκάδας και το ζυθοπωλείο «Σαπφώ» στη δεκαετία 1950

5 Σχόλια

  1. Anwnimos
    29 Νοεμβρίου 2018 at 15:19 — Απάντηση

    Βρε μπας και εννοούν ότι θα είναι υποψήφιος για το Δήμο Ιωαννίνων ή Δωδώνης? Τα ξέρει τα προβλήματα εκεί…

  2. Αλλέγρος
    28 Νοεμβρίου 2018 at 19:48 — Απάντηση

    Α μη γκρινιάζετε! Μια και ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε για νέο ότι μουχλιασμένο και ληγμένο υπάρχει στο ντουνιά, είπε και η ΝΟΥ ΔΟΥ να ακολουθήσει τη πετυχημένη (!!!) συνταγή. Μούχλα και των γονέων. Αλλά μη ξαναπεί τη λέξη “ανεξάρτητος” γιατί…πιπέρι στο στόμα. Κατά τα άλλα η ανακοίνωση έχει λεπτό χιούμορ, όπως σωστά διαπίστωσε και ο Σπυριδώνης! Να πω “Βόηθα Χριστέ και Παναγιά” δεν ωφελεί.Πού να πρωτοβοηθήσει που τα βόλια μας έρχονται από όλες τις μεριές!!

  3. GARBIS
    27 Νοεμβρίου 2018 at 22:28 — Απάντηση

    Αν ο Σολδατος ειναι αναξαρτητος εγω ειμαι αστροναυτης και ο Κ. Μελας Βεδουινος. Μα για ποσο ΖΩΑ μας περνανε ρε ΓΑΜΟΤΟ????!!!!

  4. Σπυριδώνης
    27 Νοεμβρίου 2018 at 20:59 — Απάντηση

    “Η βαθιά γνώση των θεμάτων που αφορούν το Δήμο Λευκάδας….” αυτό να το εκλάβουμε ως λεπτό ευφυές χιούμορ;

  5. anwnimos
    27 Νοεμβρίου 2018 at 10:48 — Απάντηση

    “…επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου…” ο κος Σολδάτος που πήγε Αθήνα και ζήταγε τη στήριξη της Ν.Δ. Ρε παιδιά μας δουλεύετε? Μπήκε ο Δρακονταειδής και ο Σύριζα μέσα σας?…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.